tirsdag 14. april 2009

Fine farger...

... neppe tilfeldig? Elle Interiør er nok det bladet der jeg leser samme nummer flest ganger, i tillegg til danske Boligmagasinet og BoligLiv. Tenkte jeg skulle gi en utfordring til alle som titter innom Fjeldborg: vis et bilde (eller fler) av hvordan du oppbevarer bladene dine! (tipper det er flere enn jeg som har noen bunker de ikke greier å kvitte seg med:)

4 kommentarer:

 1. - skal prøve å ta utfordringen, jeg har nemlig verdens fiiiiiineste magasinholder (ikke tilfeldig at den står akkurat hos meg da :)
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 2. *da har vi tatt utfordringa di på bloggen vår!

  nå er det forresten leeeenge siden sist- kanskje vi skulle kommet til sandefjord snart!?

  klem fra vigdis*
  http://jegerjonathan.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Jeg tar utfordringen! Må bare komme meg nedover til Oslo først. Har ikke så mange blader riktignok, men til gjengjeld er oppbevaringen veldig veldig fin :)

  SvarSlett
 4. Jeg oppbevarer på omtrent samme måte som deg..:) Sparer faktisk bare på Elle interiør, de andre blir robbet for inspirasjonssider før de går til papirgjenvinningen, har rett og slett ikke plass til alle! Så fin blogg du har forresten:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også