onsdag 17. februar 2010

Snikkikk på min rosa drøm

Øverst: snikkikk på en av nymalthetene. Mimmiskapet som var knallrosalilla er blitt sart lyserosa og jeg er veldig fornøyd med forvandlingen. Ble mye lysere i hallen! 16 (husnummeret vårt) var trehvite og kjedelige, nå rosa og lilla!  Skal legge ut malingskoder når jeg blir ferdig med de andre tingene også. La også med noen matchende bilder fra kjøkkenet:) Fikk meg endelig ny vannkoker i dag og den skal jeg teste nå med kopp Pukka! Må nesten ta bilde av den også, for jeg har ønsket meg akkurat den leeenge!
Ellers er jeg litt preget av vinteren for tiden og lite interessert i å foreta meg stort når jeg kommer hjem fra jobb, lærer meg å hekle og synes det er tidkrevende nok, men med garn i sukkertøysfarger går det litt bedre... I morgen skal det pakkes til hyttetur i helgen, og det tror jeg blir bra for stuegrisen! Fin kveld til alle som er innom, og tusen takk for alle koselige kommentarer som blir lagt igjen! Blir sånn ordentlig glad av å lese dem:)

9 kommentarer:

 1. Hei :)
  En liten tur innom din fine blogg, ser ut som du får gjort mer en jeg får i disse dager... men snart kommer våren og lyset. Det ser jeg frem til! Hei fra Jorun

  SvarSlett
 2. ENDA et flott, malt skap da gitt! Jammen godt loppesesongen nærmer seg så jeg kanskje finnet meg et "nytt" skap jeg kan male i en flott farge!
  Klem

  SvarSlett
 3. åhr, fin farge på et fint skap.
  kos deg på hyttetur!!
  klem

  SvarSlett
 4. Lekkert;) Nydelige sarte rosa farger. . fikk vår følelse jeg nå.

  Super dag til deg,
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Du verden så flott det skapet ditt var, håper jeg er heldig og finner et slikt gullkorn på neste loppis jeg skal på nå i mars - har alltid ønsket meg et slikt skap ser du , ja så ble det så utrolig fint i den duse fargen du hadde valgt til det - lekkert :o)

  SvarSlett
 6. hei ;)
  Alltid like spennende å titte innom bloggen din :) Et fantastisk flott hjem med en symfoni av nydelige farger - en sann fryd!
  Skapet synes jeg ble kjempeflott! Men siden jeg forelsket meg helt i den andre fargen skulle jeg gjerne hatt fargekoden på den gamle fargen, du nevnte den var selvkomponert men antar fargekoden står på lokket - ja, om ikke dette skal værnes som en statshemmelelighet da hi-hi... ;)
  Klem Marit ;)

  SvarSlett
 7. er så glad for at jeg ramlet over bloggen din altså, du har så utrolig mange inspirerende bilder! :) elsker den nye fargen du har på skapet, selv om jeg var skikkelig fan av den gamle også!

  SvarSlett
 8. herlige bilder som alltid her inne hos deg!
  gleder meg til du legger ut fargekodene for jeg tror den lilla kunne bli knallfiiiin inni et skap jeg skal male :)

  god helg til deg,
  klem

  SvarSlett
 9. Ok, I have to admit that understand only as much as google allows me to but the pictures are absolutely breathtaking! Especially that yellow cup, where did you find such a treasure?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også