mandag 1. februar 2010

Mandag, februar!

1. februar, og den raskeste måneden i året er i gang. Januar er kanskje den treigeste? Siste helgen i januar har jeg tilbragt med de fineste fine på tur til Lom. Fire jenter på tur til en femte, masse nydelig mat, vin og god stemning. Til og med kaffe på senga! Og Dagbladet Søndag på bussen hjem, hvor verdens søteste Kardemomme hadde anbefalt min blogg! Hihi, det var moro altså. Vi måtte kjøpe Dagbladet alle mann, gitt.
Hva har dagens bilder med dette å gjøre? Jo, jeg savna jo mannen i mitt liv mens jeg var borte, og smykkene her handler liksom litt om oss. Det vakre med de kremfarga perlene er bryllupssmykket mitt, spesielt laget for anledningen av superflinke Hilde Iren med bloggen MonoMe. Hun selger også sine vakre kreasjoner på Nr9 her i Sandefjord. Hvorfra V smykket er kjøpt. V for Vidar (aka Fjeldborgmannen:). Koselig å komme hjem igjen til mann, hus og pus! Og februar.
God februarmandag!

2 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg - kjærligheten er deilig :) - og så morro at du ble nevnt i Dagbladet!!
  - nydelige bilder og kjempehyggelig å bli omtalt med så fine ord :)
  God tirsdag!
  Klem
  Hilde Iren

  SvarSlett
 2. Ble så glad nå når jeg datt inn på din blogg. Likte meg kjempe godt her inne. Du har en stue og et kjøkken som er misunnelsesverdig. Likte alle de fargerike innslagene du hadde i interiøret. Legger meg til som fastleser jeg.
  Hilsen Ann Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også