fredag 5. februar 2010

Fredagsny veske

I natt ble det født en ny veske i sykroken, min første som sådan og det gav absolutt mersmak! Så gøy! Det fine dukstoffet hadde et hull og en flekk jeg ikke fikk bort, så da fikk jeg bruk for både heklelapp og knapper for å skjule skavankene. Foret og baksiden er fra Stoff og Stil, ellers er det gjenbruk av gardin og duk. Fant ut at den passer både til lilla og gule Converse, perfekt til våren altså!

Det er jo fredag i dag, og vi har laget nydelig middag, tent lys og...


...fylt Mariskåla med kanelmandler. Mmmm. Ikke veldig usunt, hvis man bare ser bort fra sjokoladen inni.

Også lader jeg opp til å vaske hus i morgen, med nyinnkjøpt og sinnssykt dyrt vaskemiddel som jeg satser på skal gjøre jobben mer lystbetont (så dyrt at jeg måtte rive av prislappen før Fjeldborgmannen så den). Lavendel er jo en av verdens desidert beste dufter, så det må jo bli bra... men det er jo først i morgen, nå er det bare kanelmandel og sofa på meg! God fredag!

9 kommentarer:

 1. Et lite sytalent er du, virkelig:)
  Den var jo ultra urban og skjønn:)

  Lykke til meg rengjøringen imrg:)

  Klem Ida

  SvarSlett
 2. *fin veske,flinka!! jeg er dronninga av å rive av prislapper så mannen ikke skal se hva det kosta...det de ikke vet har de ikke vondt av, vettu;) god vask og god helg*klemklem

  SvarSlett
 3. WOW sier nå jeg! Den veska ble superfin!!! Kjøpte Durance STRYKEVANN i lavendel her om dagen. Dyrt, ja, men så lukter jeg jo sinnsykt godt i gjengjeld, hoho...

  SvarSlett
 4. Herlig veske altså, DEN digget jeg. Vakre og stemningsfulle bildr. Ønsker deg en fin helg.
  Hilsen fra meg

  SvarSlett
 5. ja du har så rätt, Lavendel är helt klart en av de ljuvligaste dofterna. det har hänt mig med att man måste ta bort prislappen innan mannen i mitt liv ser...

  SvarSlett
 6. Så fiiin veske;) Flink du er. Morsomt med de knappene på, hihi

  Fin søndag, klen

  SvarSlett
 7. hi, i'm new here. from holland en totally in love with this bag! i linked your blog on mine...

  SvarSlett
 8. jeg oppdaget nettopp bloggen din og er HEAD OVER HEELS IN LOVE :D for en fantastisk fin blogg du har altså, her fant jeg inspirasjon i bøtter og spann :D

  har linket deg på bloggen min og lagt deg til i google reader.. men så har jeg et lite ønske til deg, kunne du ha fikset innstillingene dine sånn at hele innlegget ditt kommer med i readeren? nå får jeg kun første linjen + headeren.. tror det finnes en egen innstilling for det i blogger.com :D er så irriterende å måtte trykke seg inn på bloggen din for å få med hele innlegget ser du :P

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også