mandag 15. februar 2010

Give Away hos MONOme!

Flinke Hilde Iren og bloggen hennes MONOme feirer 15000 besøkende med en sjenerøs give away (hun trekker 3 vinnere)! Jeg var så heldig å vinne øredobber for omtrent ett år siden, noe som igjen førte til at bryllupssmykkene mine kom fra denne damens hånd. Sjekk eplabutikken hennes også for å se alt det vakre hun lager!

7 kommentarer:

 1. Hej

  Er det de rigtige link???

  Hilsen Helle

  SvarSlett
 2. Hei igen

  Denne gang skriver jeg angående mine retrostoffer, du gerne vil købe. Nr. 16 er udsolgt, men de andre, må du gerne købe, hvis vi kan finde ud af en pris. Mail mig gerne på enfuglihaanden@gmail.com

  Jeg reserverer stofferne til dig nu...

  HIlsen Helle

  SvarSlett
 3. Hej igen

  Undskyld, jeg spammer dit indlæg her totalt, men jeg har rodet rundt i det, og flere af dine ønskestoffer er faktisk reserveret til bytte med Borghild Pia. Jeg havde bare ikke fået det skrevet på indlægget. BEKLAGER meget. Men send mig stadig meget gerne en mail, for det er ikke sikkert, hun skal have dem alle, og nr. 12 er i alt fald reserveret til dig nu...

  Hilsen Helle

  SvarSlett
 4. Mye lekkert fra henne, skulle gjerne vunndet:)

  Fiiin dag til deg,
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Så herlige fargar og fine ting!

  Har nettopp oppdaga bloggen din og har sitte og lest og sett og fått masse inspirasjon. Linker deg til inne hos meg så kjem eg innom igjen.

  Ha ein fiiin dag!

  SvarSlett
 6. Imponerende mange gode interiørbilder
  Ha en flott kveld
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 7. Så fint innlegg :) tusen takk! - liker veldig godt de fine bildene dine i ditt "rosa drøm" innlegg også! Deilige kremfarger.
  Klem
  Hilde Iren

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også