søndag 14. februar 2010

Mammas søndag

Dette har vært en lang søndag. Og lange søndager får man ikke for mange av! Som min kjære Silje sa så fint i går: Jeg skulle ønske det var to lørdager, og tre søndager i uka... Ja, det hadde vært fint.
Vi har hatt storfint besøk av mine søte besteforeldre, min mor og lillesøster.
Svinestek (som mamma laget, hihi), deilig marsmellowdessert (andre søndagen på rad:), bløtkake OG boller med krem og melisdryss. Gikk veldig opp i feiring av både fastelavn og morsdagen, så pyntet derfor bordet med min nyvunne hjertepynt til ære for valentinerdagen. Til stor begeistring får man si.
Laget også egenhendig morsdagskort til begge mødrene, og fikk brukt vår nye printer til å skrive ut noen nostalgiske bilder. Tror det gikk rett hjem:)
Pynta meg gjorde jeg også. Med lilla strømper og den fiiiine kjolen jeg sydde meg i sommer. Vi fyrte så godt her før gjestene kom, at det var helt greit med sommerkjole.
Vel, det var min lange søndag i korte trekk. Nå skal jeg friske opp håndbaken med en Elias-tatovering, så blir jeg den kuleste i barnehagen i morgen. Hihi!

7 kommentarer:

 1. Herlig med slike lange søndager ja!
  Og ekstra deilig er det jo med litt oppvartning!
  Så fin den lilla krakken ble!
  Vi har to slik som lengter etter maling, men får aldri rotet meg til det.
  Kjempefint hekleteppe som ligger i sofan!

  Ha en fin uke!
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Koselege bilete - og fantastiske fargar på antrekket ditt! :)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en skikkelig bra søndag!! Fine bilder også, digger de bordkortene.l Veldig kule, whiteboard penn? Smarte greier! Sashimien under her så også farlig god ut, aldri prøvd oss på sushi hjemme, men må kanskje testes ut allikevel! Håper Eliasen slår an hos kidsa i dag ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. det hørtes herlig ut! Og nydelig bord! og kjole!!

  SvarSlett
 5. Jeg synes skapet i bakgrunnen i sånn fin grønnfarge var helt nydelig! Og sukkerskåla med hjerter gjorde meg helt nostalgisk... Og mashmellowsdessert hørtes jo himmelsk ut!

  SvarSlett
 6. Fine bilder igjen. Du fortjener awarden jeg fikk av FRYD-DESIGN. :)

  SvarSlett
 7. Hej! Vilken härlig blogg du har, så inspirerande.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også