søndag 7. februar 2010

Dagens eplafavoritter

Helgen er altfor kort! Fikk brukt det fantastiske været i dag til skitur, og har laget masse god mat. Men ikke tatt bilder... Har funnet en veldig fin stol på finn, som jeg håper blir min, og fikk vasket huset med lavendelsåpe. Ikke malt et eneste møbel, som jeg hadde stoe vyer om. Ikke sydd en eneste søm.
Men jeg har sittet i nesten en time og sett på fine ting på epla, og lovet meg selv å kjøpe meg iallefall en av dem ved neste lønning...
Se her da:

Nydelige ting fra Maganda, som også blogger.

Denne tar litt pusten fra meg! Det er brukt servise! På nytt (trykk på navnet og du kommer rett til eplabutikken hennes) har laget VELDIG mange fine ting av gammelt servise. Vil ha!

Hedda X har laget dette fantastiske smykket. Minner meg om et såpestykke som Mimmien min hadde på do, hihi. Og hadde passet meg perfekt.

I morgen er det tiiiidlig opp og dermed tidlig hjem igjen, så jeg satser på å få malt litt da. Nå kribler det nemlig i malekosten! So long!

4 kommentarer:

 1. Kom tilfeldigvis over bloggen din via Gun Hip Swollen Lip, og etter å ha lest en del av innleggene dine må jeg bare konkludere med at du har en skjønn blogg! Den oser inspirasjon, og alle bildene du bruker er herlige! Kommer definitivt til å følge med på bloggen din videre:)

  SvarSlett
 2. Hei Ingrid!
  Håper det går bra med den løsemiddelskadde!!!
  Ja, "Cordelias hus" er oftest der jeg havner om jeg skal på kafe`.
  Aller først; superherlig veske du har sydd!!!! Den var bare så lekker med frodig retrostoff, broderier og knapper. Helt i min ånd!
  Jeg hadde sikkert snublet i mine egne ben om jeg hadde gått forbi en dame med den veska!
  SÅ; Maganda er superflink. Jeg har verdens skjønneste toalettveske som hun har sydd av gardinstoff. Den har jeg fått av bloggeren Marthe med bloggen Thinktank, og den er allitd med når jeg er på reisefot.
  Flotte ting på Epla ellers også. Jeg er svak for turkis, så smykkene du vier likte jeg godt. I det hele tatt; jeg likte absolutt alt jeg fant her inne hos deg, når jeg scrollet nedover. Litt begrenset hvor mye jeg har fått besøkt andre blogger i det siste, for en data her hjemme har takket for seg.
  Ha en flott dag!
  Klem Kaspara

  SvarSlett
 3. Så herlige ting du har snust opp på Epla. Jeg har det litt som deg for tiden, ingen penger, må bygge opp litt kapital etter en altfor sløsete desember. Litt småshopping blir det innimellom, men jeg må være forsiktig, sånn at vi har råd til å kjøpte mat. hehe.

  Høres deilig ut å vaske med lavendelsåpe. Det må jo lukte himmelsk hjemme hos dere.

  Ha en fin dag. Klem Minmill

  SvarSlett
 4. Hei,

  Jeg var innom Haust-bloggen og plutselig så jeg noe kjent på høyre siden der linker til andre blogger er, nemlig den nederlandske postsekk-kurven min ;) Så artig at jeg har blitt med på listen over dagens Epla favoritter!

  Det er et fantastisk hjem du har, og ikke minst en innbydene blogg. Legger deg til på blogglisten og Bloglovin' så jeg får sett mer!

  Vennlig hilsen

  Gunn (maganda)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også