torsdag 25. februar 2010

Blomstrende inneliv...

Jeg fikk vakre roser av min mormor på morsdag/fastelavn/valentinerdagen, og de står ennå! I en rosa kopp fra IKEA, dog innkjøpt som vase. Synes fargen er så fin.
Kirsebærgreinene blomstrer også. Inne, vel og merke. Japankirsebærtreet ute er nesten usynlig, og jeg tviler litt på om det vil være fritt for snø innen 17.mai... Vinterhateren i meg er virkelig på ferde om dagen og jeg er bokstavelig talt forbanna på all snøen som fortsetter å lave ned. Det hjelper tydeligvis ikke å si at jeg synes det er nok, det bare fortsetter. Jaja, jeg har nytt Bolig Magasinet og Anton Berg marsipanegg (tjuvstarter på påska!), så jeg får heller dyrke mine fantastiske sofaegenskaper. God innekveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også