søndag 28. februar 2010

Boblevest?

Jeg sydde i mange timer i går. Pakken jeg hentet på posten inneholdt det flotteste, grønneste sengetøyet jeg har sett. Med fiiiine bobler. Dermed ble det boblevest! Har lenge hatt lyst til å prøve å sy en vest, men ikke visst helt hvordan jeg skulle angripe oppgaven. Skjønner hvorfor jeg utsatte det så lenge... Det ble mye banning og sverting, ikke minst på grunn av min gamle og lite medgjørlige symaskin. Dessuten var det vanskelig å vrenge herligheten. Også tok det jo veldig lang tid. Det er jeg liten tilhenger av. Vil helst ha resultater fort. Kombinasjonen utålmodig Ingrid og småklein symaskin synes ekstra godt på den lille lomma! Hehe.
Produksjon av vest for salg er dermed skrinlagt. Men jeg har en søt og høyst personlig liten vest å ha på meg selv!
I dag har Fjeldborgmannen vist seg å være Symaskinmannen! Han har fikset symaskinen og satt meg i et heller dårlig lys hva angår både sømferdigheter og nøyaktighet. For ikke å snakke om hva jeg kan om min egen symaskin, eller kanskje heller hva jeg har giddet å lære meg... Vi utfyller hverandre godt vi to, bare synd han ikke vil sy klær til meg på bestilling, tror det kunne blitt ganske bra!

9 kommentarer:

 1. oj, jätte jätte fin väst!
  Underbar blogg,
  roligt och följa dig:)
  Kram annaleena

  SvarSlett
 2. *hi,hi - kan se for meg en litt irritert og utålmodig ingrid ved symaskina;) ble bra resultat,da! fin søndagskveld til dere*klem v

  SvarSlett
 3. Så skjønn vest!
  Eg er vestedame sjølv, og har nesten mista talet over kor mange vestar eg har i skapet. Eg har store planar om å snart å få sy meg ein ny ein snart, men må verte ferdig med den eg heklar på først :)
  Synest lomma vart sjarmerande eg... alt treng ikkje alltid vere perfekt!

  SvarSlett
 4. kjempefin vest med sjarmerende farger ♥
  Ha en fin søndagskveld!
  februarklem fra frøken lilla ♥

  SvarSlett
 5. KUL vest! Tror du kanskje han mannen din kan låne den på jobb en dag, sånn at jeg kan betrakte den nærmere? hoho, den var veldig kul nemlig!

  SvarSlett
 6. Jeg har en grønn og hvitrutet skjorte jeg kan ta under da, ingen dum idé :)

  SvarSlett
 7. ÅÅåå du visar alltid så läckra bilder, i like västen, så kul att sy... Ha de gottit kram josse

  SvarSlett
 8. Ååååh. Har vært hjemme hos mammaen min denne helga, og fikk AKKURAT det der sengetøyet av henne! Med grønne bobler og alt! Det var det første sengetøyet hun kjøpte for egne penger, gruer meg nesten til å klippe i det... :P

  SvarSlett
 9. Dette var en ny blog. Likte spiseplassen din da jeg var på NIB. Og nå er jeg helt over meg- elsker det prikkete stoffet du har brukt. Jeg hadde et putevar som jeg sydde handlenett av. Men nå er jeg fri... Elsker det stoffet. Fin blogg, jeg kommer tilbake!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også