tirsdag 2. februar 2010

90 spenn spandert

Finfine funn fra bruktbutikken i dag. De hadde ryddet litt siden sist og jeg fant en hel kurv med små hekla brikker. Måtte velge de jeg likte best! Nydelig brodert duk, små servietter og to broderte bilder fikk også bli med. Har allerede tatt rammen av det ene broderiet og ser det for meg i ny drakt med andre stoffer, kanskje på en veske? To av tallerknene hadde jeg fra før, men den største fant jeg i dag... de skal bli til et etasjefat i løpet av kort tid.
Fjeldborgmannen er overbevist om at det jeg har dratt i hus opprinnelig stammer fra hans salige mormor, så jeg må nok overbevise litt med nye bruksområder for bestemorbroderiene jeg er så lykkelig over!
Dagen i dag har vært laaaang, men veldig koselig med middagsgjester, chili con carne og brownies. For ikke å glemme mine fantastiske kupp til den nette sum av 90 spenn! Finner senga med et fornøyd glis:)

4 kommentarer:

 1. åååå..Mange mange go`biter der,,Elsket alle de små heklede brikkene du har der.Helt herlige:)

  Deilig følelse når man finner en liten haug med skatter på bruktbutikken, det gjør dagen:)

  SvarSlett
 2. så mye fint! tror ikke jeg må møte deg på loppis eller bruktbutikk - da må vi kjempe om godbitene - ønsker meg ALT:)

  oppdaget at jeg har lagret bilde fra finn da du solgte din forrige leilighet - syns det var en fantastisk innredet plass:) skulle du sett, hihi!

  god uke!

  SvarSlett
 3. Hei Ingrid :))Tenk at jeg har gått glipp av et par innlegg her inne.
  Jeg er en stødig og trofast følger av bloggen din men vi har det litt panisk hjemme med kun 1 pc på deling for tiden så det blir mindre tid til besøksrunder.
  oppmerksomheten i Dagbladet var ærlig fortjent :)
  Så herlige ting du fant i bruktbutikken. Jeg er også på evig leting etter sånne godbiter som jo kan brukes til så mye.
  Tror nesten jeg er litt avhengig jeg..Får liksom ikke nok av sånt.
  Men det finnes vel verre ting å bli avhengig av enn heklebrikker og broderier hihi!!
  I dag er det torsdag og jeg skal på låven men jeg håper ikke det står noen møbler der for nå har vi ikke plass til mer.Men stoffer kan jeg alltids finne plass til :)
  Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. PS! Oppdaget at jeg ikke hadde lagt meg til som følger hos deg men nå er det ordnet ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også