torsdag 11. februar 2010

Jeg har funnet mitt bruktmekka!

I går kveld trosset vi kulden og kjørte til nabobyen for å dra på jakt! Bruktjakt! Hadde en avtale med selgeren om å se på en skolestol, men denne viste seg å være for lav for vår høye arbeidsbenk. Heldigvis hadde karen andre alternativer og vi endte dermed opp med lærerens stol! Perfekt! Passe industriell og passe retro og passe nostalgisk (jeg elsket å gå på skolen:).
Stolene stod sammen med tusenvis, ja det må ha vært mange tusenvis, av andre SVÆRT interessante saker på en stor låve. Jeg var i himmelen og nesten ikke å snakke til tror jeg...
Med hjem fikk jeg også en perfekt tallerkenhylle som står til maling sammen med en mengde andre ting i gangen, og en herlig liten lampe. Prisene var det ingenting å si på, 600 kr kom hele herligheten på! Dit skal vi definitivt tilbake ved en varmere og lysere anledning.
Nå skrider jeg til kveldens runde med malepensel og rulle, før jeg må gjøre klar morgendagens antrekk... jeg skal nemlig på karneval på jobb!

11 kommentarer:

 1. *fiiiin! hi,hi-skulle likt og sett deg på karneval - hva skal damen kle seg ut som?! * klem v

  SvarSlett
 2. jeg regner ikke med at du tilfeldigvis vil fortelle HVOR dette stedet er.... av frykt for konkurranse;) Stolen er fantastisk!!

  SvarSlett
 3. Fantastisk! jeg drømmer om å oppdage et slitk sted en dag jeg og;-). Gleder meg til å resten! Heldige du:-)

  SvarSlett
 4. Så fin stol, herlig med slik funn:)

  Kos deg på karneval.

  Gooood helg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Du, denne stolen er bare fantastisk flott! Å, hvor jeg liker den! Ha en gald helg! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Så moro å sjå at det er mogleg å finna desse stolane! Akkurat den same stolen har eg vokse opp med på kjøkkenet i barndomsheimen:-) Dvs. det var berre EITT eksemplar av stolen, og han stod på mamma sin plass ved kjøkkenbordet. (Ho er lærar, og eg visste ikkje at det var lærarstol, dette:-)) Ho sa at ho kjøpte han då ho gjekk gravid med meg - ho blei tilrådd å kjøpa han i samband med ryggplager (stolen blei altså kjøpt i 1975). Og mamma brukar han framleis ved plassen sin på kjøkkenet:-) Eg må innrømma at eg ikkje tykkjer det er så godt å sitja i han, men han er veldig kul å sjå på:-)

  Elles har du ein kjempefin blogg!!!

  SvarSlett
 7. Hold tett på din hemmelige låve. Ikke røp den til noen i blogglandia. Stolen du fikk tak i var råfin. Jeg gleder meg til å se de andre tingene også. Så heldig du har vært. Jeg får nesten aldri tak i noe her på sørlandet. Bruktbutikkene er støvsugd for bra funn. Jeg får nyte bildene av dine funn istedet.

  Jo, tusen takk for inspirasjon. Du har i det store og hele en ekstemt bra sans for interiør, som jeg liker. Jeg lagde jo litt min egen vri på badeskiltet Bad istedet for Bath. hehe.

  Håper du har hatt en koselig dag på jobb som utkledd. Min datter var prinsesse i dag, som alle andre jenter på hennes alder. Hun sprudlet og strålte i dag morges og kunne ikke komme seg fort nok ut av døren.

  God helg til deg og klem fra Minmill

  SvarSlett
 8. hihi, vittig. den krakken malte jeg lyslilla for noen uker siden også:)

  mye lekkert å se her inne hos deg!

  ha en flott kveld!

  SvarSlett
 9. heldiggris som har funnet en låve full med gamle herligheter til gode priser!!! :)

  SvarSlett
 10. Gøy å følge dere, Ingrid! Den stolen skulle jeg ønsket to av selv, til kontoret. Hils gubben så mye:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også