onsdag 24. februar 2010

F for Fjeldborg

Fin F eller? Den er så stor! Jeg er veldig glad i bokstaver og har bestilt en K til kjøkkenet i dag. For koking, kokk, kjøkken... noe mer kjøkkenrelatert som begynner på K? Kommer bare på styggord, jeg nå:)
Også ville Madicken absolutt fotograferes. Tok en hel serie i nydelig lys, hun malte og poserte og slikket seg på poten, noe som er det desidert søteste hun gjør. Babyen min! Tihi.
Det nederste bildet kan man kanskje lure på hva er av? Det er vår fantastiske sak som lager lyd når man ringer på dørklokka! Problemet er bare at vi ikke har dørklokke, så man må banke på for å komme inn i Fjeldborgen. Syntes den ringeklokka vi hadde var så lite hyggelig, at den gikk i søpla da vi byttet ytterdør i sommer... Noen som har et tips om en pen en, gjerne i porselen, som ikke koster tusen kroner?

7 kommentarer:

 1. *fine madicen! og fine f`n! og fin ringeklokkeboks - jeg trodde det var et sigaretui med en gang, jeg;) *

  SvarSlett
 2. K for kaffe og kjeler og kanner og kopper og kar. Og katt, kjøkkenkatt ;)
  Vakker katt!

  SvarSlett
 3. k for kos!
  har ikke tips om en fin ringekokke, men en trådløs en.. som man kan ha inne i et skap, men som allikevel fungerer utmerket! hvorfor må disse praktiske tingene ofte se så grusomme ut? vi har kjøpt våre trådløse (har en i hver etasje) på clas ohlson. funker som bare det :)

  SvarSlett
 4. SÅ skjønn Maddicken er!!!♥ Og den f`en har jeg også, den står i trappen og breier seg godt. Kjempekul og stor!:) Klem Heidi

  SvarSlett
 5. F'en var superfin. Kan jeg få spørre om hvor du har kjøpt den..? Har så lyst på en stor bokstav men har ikke funnet en jeg liker, men denne fonten synes jeg var kjempefin!

  Skjønner jo godt at nydelige Maddicken ville bli tatt bilde av:)

  SvarSlett
 6. Så nydelig pus du har (sier jeg på tross av at jeg dessverre er allergisk). Og f-en var veldig f-in! Jg lurer også på hvor du har fått tak i den :-)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Elsker den f-en! Fallt helt for den da jeg så en lik i et interiørblad for lenge siden og nå har de den på kremmerhuset. Perfekt!
  Hvor har du bestillt K? Jeg har lett og lett etter en, men finner det neimen ikke!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også