tirsdag 12. mars 2013

Minnevegg.Endelig er bildevggen på plass igjen. Ikke helt ferdig, en slik vegg er litt work in progress, men foreløpig er jeg strålende fornøyd. Jeg har skrudd og hengt opp på øyemål og etter eget forgodtbefinnende, noe jeg synes funker fint. Spesielt fint å ha bilder av pappaen min på denne veggen. Snart er det ett år siden han døde, og det går ikke en dag uten at han dukker opp i tankene mine, eller at vi snakker om ham. Å ha bildene fremme på veggen var derfor helt riktig nå.
Flere av bildene av ham hang i barndomshjemmet mitt, og særlig liker jeg barnebildet i matrosbuksedress(!) og karikaturtegningen av ham som ca 10 åring.

HER og HER kan du ta en titt på hvordan den første bildeveggen så ut (før nytt sikringsskap, som førte til riving av koreapanel, som igjen førte til pussing og maling av panelveggen - som er malt med superlekre og matte Jotun Lady Supreme Finish 15 (7236 Chi)).

Lampen, som vi er blitt veldig glade i, kommer fra Bloomingville/Designbelysning.no

15 kommentarer:

 1. Wow. Litt av en jobb det der. Ikke lett å få balanse i det, men der har du greid,
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempe flott bildevegg!! Det er så koselig og personlig preg du har satt på den. Trist å med pappaen din... Godt å kunne se han hver dag når du tar vare på de gode minnene på minneveggen din :) Det er litt av en jobb å sette opp en sånn bildevegg! Jeg har planer om det samme her hjemme. Vi har bodd her i ett år nå og har fortsatt ikke fått opp noen bildevegg.. :) Men det kommer etterhvert.

  Ønsker deg en fin uke :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Veldig koselig med en blanding av nytt og gammelt, også likte jeg veldig godt speilet. Og lampa selvfølgelig, den er jo bare nydelig

  SvarSlett
 4. Nydelig bildevegg!
  Liker sammensetningen!

  Klem fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett
 5. Kjempetøft!! Digger at du har så mange forskjellige rammer!

  SvarSlett
 6. så nydelig!! elsker uttrykket det gir :)
  og den vakre lampa... herligheten :)

  SvarSlett
 7. Veldig fint!! Har planer om å lage en slik vegg i spisestua.. Men først skal den males. Er det samme farge du har i stua som i trappa? Klarer ikke bestemme meg for om vi skal gå for hvit igjen eller en lys grå..Koselig blogg du har!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja , her er det samme farge på alle vegger:) 7236 Chi fra Jotun.
   Lykke til med maling!

   Ingrid;)

   Slett
 8. kjempefint med en sånn bildevegg! er så koselig å få opp minner så man kan se litt på bildene hver dag!!!

  SvarSlett
 9. Hvabslags lyspærer bruker du i lampa? Jeg vurderer en samme lampe selv, men er skeptisk til lysstyrken..

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan ha opptil 40 watts pærer i hver av de 9 lampene. Vi har dimmer, og dermed er det null problem å kontrollere riktig mengde lys. Har 25 watts pærer i (halogen), og har den sjelden på full guffe, så det er mer enn nok lys.
   Ingrid :)

   Slett
 10. For en fantastisk bildevegg! :) Bra jobba! Jeg har også en bildevegg der jeg bare har hengt opp bildene etter øyemål. LIKER at det er litt tilfeldig - det utgjør mye av sjarmen, syns jeg. Du har forresten en utrolig flott blogg, og det er så mye jeg vil kommentere - men det blir så tungvint når man må skrive inn tall og bokstavkoder. Kanskje du får til å fjerne ordbekreftelsen inne på dine instillinger?

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann, takk for hyggelige ord. Dessverre er jeg nok nødt til å beholde de kjipe kodene før man får lagt igjen en kommentar, har forsøkt å fjerne den ved to anledninger og blir oversømt av spam på null komma niks. Det er uaktuelt å bruke tid på å fjerne all den uønskede spammingen - samt kjedelig for alle som faktisk leser gjennom kommentarfeltet og må se slibrige meldinger - så jeg får heller tåle færre kommentarer. Da kan jeg bruke tiden på å lage nye innlegg i stedet for å fjerne spam:)
   Håper du tar deg bryet med å legge igjen en kommentar i ny og ne, allikevel!

   :) Ingrid

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også