lørdag 16. mars 2013

Glade lys.
Den perfekte fargekombinasjonen heter "Noukafou", og kunne ikke passet bedre her hos meg. Digger Happy Lights! Lyser opp både med og uten lysene på.
Vi selger denne og mange andre fine fargekombinasjoner på 13. Og Katherine selger dem også på precious.no

De finfine papirtingene fra Ontwerpduo/Blomme lyser opp i hylla.
Husk å bli med på give away, forresten! Kanskje det er du som får Kamille Ideer hjem i postkassa!

Glad lørdag til deg!

5 kommentarer:

 1. Den var kjempe fin!! Herlige farger :) Og den passer jo perfekt hos deg ja :) Nydelig!

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 2. Jeg ble så inspirert av bloggden din at jeg la meg til som følger :)

  SvarSlett
 3. Dejligt med glade farver. Fint ser det ud og dejlig blog du har.
  Rigtig god og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Hei igjen Ingrid, ville bare spørre deg om du ikke kunne endre skrifta på bloggen din? Jeg er en trofast leser av Fjeldborg og har vært det lenge, men nå klarer jeg ikke å få med hva du skriver lengre! Pliiis! Fin søndag kveld til deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager at bloggen har vært vanskelig å lese, vi gjorde noen endringer, jeg forhåndspubliserte innlegg og har i grunn ikke vært innom siden, så jeg var ikke oppmerksom på at teksten ble vrien i noen nettlesere, dessverre! Håper du finner brødteksten mer lesbar nå!
   ;) Ingrid

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også