mandag 18. november 2013

Big news!

ENDELIG! I april er vår veldig etterlengtede sønn klar for ankomst. Vi gleder oss stort og redebyggingen er i full gang. Hittil har alt gått etter boka, jeg var skikkelig kvalm fram til uke 14, og siden da har formen bare blitt bedre og bedre. Nå er vi halvveis, og energien har virkelig vendt tilbake. Men aldri har vel en høst gått så fort som denne!

Tusen takk for alle utrolig søte kommentarer på Instagram, jeg smiler mens jeg leser hver eneste en!50 kommentarer:

 1. Igjen, gratulerer!!! Og så fin du er:) (

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, takk. Og takk. Veldig fornøyd med bulken min!

   :)

   Slett
 2. Så moro, gratulerer så mye, og lykke til!

  SvarSlett
 3. Congrats! you look beautiful and what a lovely photo to share your big news :) cheers, Ingrid

  SvarSlett
 4. Så utrolig hyggelig! Har fulgt deg med jevne mellomrom, over tid, og tenkt at dere ville skapt et veldig godt hjem for en liten en. Og at du er en sånn fin, moderlig type ;). Håper alt fortsetter å gå etter boka til han ligger i armene deres, og smiler mot dere! : )

  SvarSlett
 5. Næmmen Ingrid, så koselig! Gratulerer så mye til dere! :))

  SvarSlett
 6. For ei flott dame med den fineste magen. :) gratulere so mykje igjen! Jeg har en jente på 9 måneder, koser meg hver eneste dag. :) Nyt siste delen av graviditeten, og kos deg med redebtggingen! ;)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! 9 måneder er så søt alder! Har en liten venninne som er like stor, det skjer jo så mye med dem på den tida - hun har forandret seg masse fra hver gang jeg ser henne:)

   Ingrid ;)

   Slett
 7. Svar
  1. Tssss... rødmer ned i genseren:)

   Klem Ingrid

   Slett
 8. Så utrolig koselig! Gratulerer! Vet så absolutt hvordan det er å lengte etter en liten arving og blir så glad når jeg hører at andre også lykkes. :) Dere går inn i en helt sær tid hvor man lever i en boble, er slitne som man aldri har vært før samtidig som man er så glad i den lille skapningen at man ikke skjønner hvordan det kan ha seg. Slitsomt, men gøy. :) Lykke til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi er forberedte på både det ene og det andre! Vi har ventet så lenge på dette at det kjennes ut som om vi skal greie hva som helst nå:)

   Ingrid;)

   Slett
 9. GRATULERER så mye her inne også :)
  Så koselig bilde av fine deg.
  Lykke til videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Kjenner meg litt på gyngende grunn med det store bildet av meg selv... sjeldent jeg viser bilder av meg her inne, men nå var det dags!

   Klem tilbake

   Slett
 10. Det er så kjekt når noen man har fulgt så lenge og føler man kjenner deler en så stor og gledelig nyhet som dette. Superglad på deres vegne!

  Blir vel noe barnerominspirasjon å se her etterhvert da? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Astrid! (alltid gøy å skrive det, har en god venninne som heter Astrid også, og når jeg sier Hei Astrid til henne, så må jeg tenke litt på deg:)

   Enig! Man blir jo kjent på en litt spesiell måte:)
   Ja, barnerommet er under planlegging. Satser på gjenbruk for alle penga, så det blir litt maling av møbler fremover. Skal nok få vist det frem når det begynner å ligne noe!

   Ingrid:)

   Slett
 11. Så koselig! Gratulerer så mye!

  Klem Vigdis:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Vigdis :) Vi gleder oss skikkelig!

   Klem Ingrid

   Slett
 12. Gratulerer så mye!! Bare ett lite spørsmål siden jeg ser dere maler igjen. Er det trygt å bruke Lady Supreme Finish i graviditeten? Jeg spør fordi jeg nettopp har funnet ut at jeg er gravid og handlet inn litersvis for oppussing... :-/

  SvarSlett
  Svar
  1. Mannen maler mest og jeg maler med maske. Vi lufter godt både underveis og etterpå. Sens er den eneste malingen fra Jotun som er godkjent for gravide såvidt jeg vet. Jeg har tenkt at så lenge jeg holder meg unna oljebasert maling som Bengalack osv, og maler med maske på, så er vi på trygg grunn :)
   Lykke til med både maling og mage!

   Ingrid:)

   Slett
 13. Gratulerer!! Det fineste i verden ♥

  SvarSlett
 14. Ih hvor det klæder dig :0) bliver dejligt med et forårsbarn :0))

  SvarSlett
 15. Og alle tanter gleder seg.... <3

  SvarSlett
 16. Hurra :) Så koselig! Gratulerer så mye <3
  Venter også en liten gutt i april, det er så spennende og gøy :D

  SvarSlett
 17. Gratulerer så mye! Så flott du ser ut med den fine magen:)

  SvarSlett
 18. Så gøy! Gratulerer!!! Blir spennende å følge deg videre framover :-)

  SvarSlett
 19. Åh, HIPP HURRA og gratulerer så mye Ingrid!! Så gledelige og store nyheter! Du ser utrolig flott ut med magen, og det er godt å høre at gravidkvalmen har gitt seg. Lykke til videre, nå kan du slå deg løs med barneromsinnredning- DET er gøy det:-):-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Marthe! Har veldig mange ideer til det veldig lille rommet som blir barnerom i første omgang... så her er det om å gjøre og begrense seg og velge de beste ideene ;)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også