tirsdag 20. mai 2014

Lykken i livet.


Jo. Det er en klisje, men den holder vann. Det kjennes som om vi har opplevd DEN STORE LYKKEN. Ord blir egentlig fattige, men jeg prøver litt allikevel.

I dag er det nøyaktig to måneder siden verdens vakreste Sivert kom til verden. 3 uker før termin, men fiks ferdig og akkurat passe lang og tung. Siden da har livet i Fjeldborgen dreid seg om den nye kongen, og vi gjør stort sett som han befaler,- noe som har vist seg overkommelig, ettersom denne karen stort sett er ganske lett å tilfredsstille. Det går i pupp, soving, byssing, kos, sang, skifting, trilleturer og alt det der som babylivet består av.
Putene i sofaen står på halv tolv døgnet rundt, de får seg stadig en omgang i vaskemaskinen etter å ha blitt utsatt for en gulp eller tre, hybelkaninene har funnet seg godt til rette i krokene, oppvasken får stå en time til og stuegulvet fylles av gymmatte, vippestol og velbrukte gulpekluter. Fokus er på den vesle sofakongen, som troner bedagelig på sitt saueskinn, omgitt av to stupforelska foreldre som ikke greier å ta øynene fra vidunderet.
Vi er så uendelig takknemlige for barnet vårt, og må klype oss i armen flere ganger hver dag for å forstå at han faktisk er vår.
Det har slått oss at det kanskje er i overkant navlebeskuende å hele tiden skryte så uhemma av hvor inni hampen søt denne ungen er, med tanke på at han er et produkt av oss to, men det har vi bestemt oss for å blåse i. For han er faktisk verdens desidert skjønneste.

Når det gjelder bilder av denne verdens skjønneste, så har vi (ulogisk nok, siden han tross alt er så himla søt) bestemt oss for å unngå å dele ansiktet hans på internett i denne omgang. Jeg synes selv det er kjempestas å se bilder av andres barn på nett, men av flere grunner har vi altså bestemt oss for å holde barnet vårt mer eller mindre anonymt hva bilder angår.

Fjeldborgbloggen kommer ikke til å bli en mammablogg, men at verdens skjønneste vil sette sitt preg på bildene av hjemmet vårt er uunngåelig. Så får vi se hvor veien går videre.
Enn så lenge er det babykos i fokus, og bloggen vil oppdateres når lysten og tiden er der. Takk for at du stikker innom til tross for sjeldnere oppdateringer!

20 kommentarer:

 1. søte, fine babyen! og ein stor applaus for valet om å ikkje dele bilete av andlete hans på verdsveven!!

  SvarSlett
 2. grattis!
  og veldig forståelig valg med hensyn til bilde - selv om jeg tenker at han nok ikke tar skade av det så lenge han er baby, tenker det mer er noe å tenke på når barnet begynner å komme i barnehagealder. men hver sitt valg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye! Gleder meg til å se babykos innimellom interiøret :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så kjempemye! Er veldig enig i det med bilder, han kan jo ikke velge selv!
  Ønsker dere all mulig lykke til!
  Selv skal jeg bli bestemor til helt sikkert verdens skjønneste baby til høsten..........

  SvarSlett
 5. Stort, stort tillykke med din lille Konge :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med lille Sivert! :) Og så koselig å ha deg tilbake på bloggen igjen, har jo lurt på hvordan det har gått med deg . :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med lille Sivert! Kos deg i babyboblen din, det er et deilig sted å være:)

  SvarSlett
 8. What a beauty! Congratulations.

  SvarSlett
 9. Gratulerer, gratulerer! Det er eit klokt val å skjerma guten frå livet på nettet.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med det lille vidunderet! Det er virkelig fantastisk (og litt slitsomt innimellom) å bli foreldre. Plutselig får livet andre prioriteringer og gleder. Kos dere inni bobla :-) Klem

  SvarSlett
 11. Masse grattis med goingen! :)
  JA, det er en klisje, men for en hærlig klise. Nærmest en ny forelskelse som bare varer og varer,
  og blir sterkere og sterkere. Livet er hærlig! Man får et annet fokus, og andre prioriteringer. Selvfølgelig!
  Ingrid og Vidar, kos dere masse masse med skjønne Sivert!

  Klæm Siw

  SvarSlett
 12. Gratulerer med den lille prinsen! For en sjønnas!

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med den lille skatten. Tiden går alt for furt. Dattera mi er 6 måneder nå. Er enig i det med bilder! så ofte baby "føder på facebook". lykke til videre.

  SvarSlett
 14. Congratulations !! Sophie

  SvarSlett
 15. Å som jeg savner blogginlegg på bloggen din. Håper du ikke har lagt bloggingen på hylla for godt. Jeg finner så mye god inspirasjon fra bildene og innleggene dine. Spesielt juleinnleggene dine er veldig koselige. Klem fra Fjeldborg-fan :)

  SvarSlett
 16. congratulations and much love for the little prince ♥

  SvarSlett
 17. What a beautiful baby, congratulations ! It is a good idea to post pictures of him that are not too regognisable. But we hope we will soon read new posts on your blog, and especially pictures of Madicken !! We have a wild cat in our garden that looks just like her, sooo nice !! We give her food, but she remains wild and will not be touched. Any tips for making a nordic cat more gentle and less afraid?? Marie in Belgium

  SvarSlett
 18. Vil gjerne få ønske deg en riktig god jul Ingrid! Savner deg på bloggen din og håper du snart er tilbake! Hilsen Lene i Halden

  SvarSlett
 19. hei
  svinger innom for å si at jeg håper du har det bra :)
  hilsen
  Åpent^hus

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også