mandag 4. mars 2013

Vår + farger = santDet slår bare ikke feil. Jeg blir enda mer gira på farger inne når våren står for døra! Hadde det vært vår året rundt, ville antagelig kjøkkenet vært tapetsert med gul retrotapet (har vært inne på den tanken i dag, nemlig), trappa hadde fått "løper" i en knallfarge og ytterdøra hadde nok ikke vært svart - men kanskje rosa. Eller turkis. Heldigvis vet jeg at det enorme behovet for sterke farger dabber litt av etterhvert som jeg får aklimatisert meg. Mens jeg venter på "normaltilstand" får puter (blant annet fine OYOY-puter fra fjeldborg.no) og blomster gjøre jobben (hvis ikke jeg maler et eller annet i løpet av uka, da - det rykker noe veeeldig i maleiveren, serru).17 kommentarer:

 1. Digg med farger og vår ikke minst;) Og veldig enig i utsagnet ditt;)

  For en herlig sammsetning av G L A D E & F R E S H E puter;)

  -malla-

  SvarSlett
 2. Iiiiiiiik, jeg blir så inspirert av hjemmet ditt!

  SvarSlett
 3. Dejlige dejlige farver ! JA, våren kalder på farver og energi :)

  SvarSlett
 4. Yeah, I agree with you ! Colour your life, outside it is still white or grey ! Spring is coming soon ! So enjoy each little sunshine ! At the moment I love yellow and turquoise ! Hugs, Barbara

  SvarSlett
 5. SÅÅÅÅ fint!
  Skikkelig fargekick!

  Klem fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett
 6. Jeg ble så glad da jeg så at det var nytt innlegg fra deg. Digger fargene! Jeg kjenner vårfølelsen bruse bare av å se på disse bildene!

  SvarSlett
 7. Herlige fargar, så fint det var med dei fargerike putene mot det kvite bordet! Eg er og veldig glad i fargar, ta ein titt på detgoderom.blogspot.no - foreløåig ganske fersk i bloggverda, men gøy å vere i gang!

  SvarSlett
 8. Kjempedeilige farger og så hrlig og inspirerende bilder...blir sååå fristet til og gjøre det samme ..hmm..og hvorforikke , er jo litt smålei av alt det hvite etterhvert *smiler* fiiiine dag til deg og dine :))

  SvarSlett
 9. Så flott og kreativt du har det!! Liker veldig godt:-)) Kjempefint med L.Poulsen lampene over bordet!! Og lyslenken rundt vinduet, stilig!!!
  Malte gulv er så fint!!
  Nå tar jeg en tur inn i nettbutikken din!
  Ha en kjempfin ettermiddag!
  Siri

  SvarSlett
 10. Åh!! Fantastiske farger!! Blir skikkelig glad av de herlige bildene dine :) Jeg blir også sånn når det nærmer seg vår, da må fargene inn i hjemmet :)

  Ha en flott tirsdag :)

  Klem Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 11. Ooohhh, såååå härligt och mysigt! Man känner sommar när man ser det.. kram josse

  SvarSlett
 12. For en herlig fargeglede! Jeg blir rett og slett i godt humør av å se på disse bildene! Må komme meg på Stoff og Stil snarest så jeg kan få kjøt meg glidelåser til nye puter :)

  Ha en videre fargeglad dag!

  SvarSlett
 13. Hei, så vakre bilder...
  Nydelig!
  Jeg lurer så veldig på om du vet hvor man får kjøpt slike lamper i Oslo?
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 14. For en glad og fargerik putesamling! :)
  Det ser ut som om våren allerede har ankommet ditt hjem.

  Goood onsdag til deg <3

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 15. Å så herlige farger!! Blir jo så glad!
  Her kommer det flere og flere farger hos meg og, helt herlig!

  Ønsker deg ei god helg :) Her har vi feiret 7 åringen i huset! Kjenner det skal bli godt med bein høyt og en bedre middag i kveld :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også