søndag 10. mars 2013

LIKER Blomme!

LIKER nederlandsk design. LIKER Anca - ei tøff dame som har hoppet ut i det ukjente og startet opp et norsk agentur og nettbutikk, basert på nettopp nederlandsk design. LIKER produktene hun har valgt ut. Og jeg LIKER å vise frem fine ting her på Fjeldborgbloggen. Derfor er det ikke vanskelig for meg å snakke frem Blomme!

En umiddelbar favoritt er putene (og de øvrige tekstilene) fra Taska. Digger at putene er så store, og at de finnes i de fineste farger - i ullstoff. Sammen ser de bare smashing ut. Jeg LIKER dem faktisk så godt at jeg kommer til å bestille inn noen til min egen nettbutikk også...Ontwerpduo er en annen favoritt, som blant annet har superlekre skrivesett. De små kortene og merkelappene er knallsøte og kommer garantert til å følge en og annen pakke gitt eller sendt av meg den neste tida. 
Sjekk ut Blomme!

Fjeldborgbloggen har rundet 2000 følgere (og flere enn det!) og i den forbindelse planlegger jeg et fint gavedryss - der mine fine lesere blant annet kan vinne en pute fra Taska og Blomme. Følg med!


Innlegget er sponset av Blomme.

7 kommentarer:

 1. jeg likte veldig godt det superlekre skrivesettet! Og putene! Må inn å se mer..
  Takk for tips:)

  SvarSlett
 2. Love this!! And love you blog and shop

  SvarSlett
 3. Herlig design!
  Putene hadde definitivt passet godt i sofaen her også!

  Ha en videre strålende ny uke!

  Klem :)

  SvarSlett
 4. ENIG! De putene var Råfine!

  SvarSlett
 5. Å, de putene! Fantastiske farger sammen, nydelig. Og fargen på skrivemaskinen din! Herlig! :)

  SvarSlett
 6. Hurra for Anca! Hurra for Blomme! Og hurra for deg som viser fram slike deilige ting. Jepp, I'm in tha fan-club! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også