onsdag 22. juni 2011

What to wear?


Det er dagen før min elskede mann fyller 30 år, og vi har feiret med familie, grill og kaker. I morgen blir det St.Hansfestbursdag og om en uke skal vi jaggu feire ham igjen. Men det er ikke disse bursdagsfestene som volder meg slik hodebry. Det er Glansdagen, må vite. For hva skal jeg ha på meg?
Hva skal du ha på deg (til de av dere som skal på denne spennende samlingen)?? 
Jeg vet, et meeeeget lite spørsmål i den store sammenhengen. Men det opptar meg faktisk akkurat nå:)

18 kommentarer:

 1. hi hi hi...jeg må le. Jeg sliter litt selv. Geir påstår at jeg begynte å tenke på antrekket i samme sekund jeg ble spurt om å delta. Må innrømme at han har litt rett ;)
  For min del tror jeg det blir lys florlett kjole, a la din og en liten paljett-jakke over. Litt røffere sko, men pene nok. Utrolig vanskelig!
  Kjempe fin kjole du viser. Go for it :)

  SvarSlett
 2. ohhhh i LOVE that dress! it is amazing!!! i have lots of maxi-dresses like that. would love to see you in it ;)

  SvarSlett
 3. For en utrolig herlig kjole, fargen var så utrolig fin! Helt etter min smak! :D Gå for den ;) Likte også veldig godt veggen din med alle de ulike elementene, morsom å titte på når man kommer på besøk eks :D klem fra gamletingretten :))

  SvarSlett
 4. det var en helt nydelig kjole,
  vakker farge og fasong!

  mulig jeg legger ut et bilde av kjolen jeg og,
  er jo litt kjekt om alle gjør det,
  så kan vi kjenne igjen hverandre på kjolen:)))

  spennende dag det blir!!!

  SvarSlett
 5. Jättefin! Jag ska ha den klänningen som jag bloggade om idag om du vill se;) Kram Johanna

  SvarSlett
 6. thihi.. dette er visst noe som opptar flere om dagen :) Jeg har ikke bestemt meg for kjole enda; men det blir kjole! Fin den du viser fram i dag! Du går for den? Artig å se hva dere andre skal ha på :)
  Ses på lørdag kanskje :)

  klem fra Hedda

  SvarSlett
 7. Jeg stemmer for denne! Nydelig! Kan tenke meg den er fin med et lyst mintfarget smykke<3

  SvarSlett
 8. Hei Ingrid
  Hi,hi.... typisk oss jenter.
  Jeg synes du skulle kle deg i den nydelige kjolen som henger på skapet, lekker farge og form og herlig sommerlig, og nå ER det sommer!!
  Selv tror jeg at jeg tar på meg en flortynn lang kjole i nærmest svak gammelrosa som er stroppeløs og ermeløs. Handlet den i Bulgaria i fjor sommer og har vist den på bloggen en gang også.
  Vi finner nok ut av det og morsomt blir det! Gleder meg til å se deg igjen. Gutta kjører meg inn i morgen og så gjør vi noe hyggelig sammen, før de vender tilbake til hvalfangerbyen.
  Glad dag til deg og du blir flott i den korallfargede kjolen!'
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. åh! Vilken fin klänning! :-)

  SvarSlett
 10. Nydelig kjole! Jeg må snart begynne å pakke, drar jo nedover i morgen tidlig! Tjohoi! Begynner kanskje dagen med litt mer casual (med litt bling&glans) fra kl. 10:00 og går så over til lilla kjole og lilla sko på kvelden tenker jeg:-) Uansett antrekk, jeg tror det blir en flott dag!!

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 11. veldig viktig spoersmaal spoer du meg!!! Og det ser ut som du har funnet et veldig godt alternativ der den henger - helt sikkert enda finere paa!!!!! Jeg holder paa aa pakke selv - ikke til Glansdagen, men til aa vaere hjemme i Norge i 1 1/2 mnd - det er litt vanskelig - en norsk sommer er all slags vaer og jeg skal helst ha med baade penkjolen OG joggebuksa og alle de andre plaggene midt i mellom - mitt stoerste problem i aar er at jeg har med mye akkruat som i fjor - feks DEN sommerkjolen har jeg lett etter, men finner den ikke...
  KOS deg paa Glans dagen - er helt sikker paa at du glemmer HVA du har paa deg, bare du kommer inn doerene!!!

  SvarSlett
 12. Å jeg stresser alltid med hva jeg skal på meg når man skal pynte seg litt mer enn vanlig fest-pynting. Klarer ikke bestemme meg:P Men ender som regel opp med førstevalget. Men er det sånn at de fleste pynter seg kun til festen eller hele dagen?:)Kjente jeg ble litt forvirra nå:P

  SvarSlett
 13. Et veldig godt spørsmål du stiller, har tenkt akkurat det samme selv mange ganger... hi hi sånn er vel vi fleste jenter vil jeg tro ;) Har en lik kjole du viser bare i dueblå, men har også en offwhite kjole med gull paljettter, men ikke helt bestemt meg ennå... klem victoria

  SvarSlett
 14. Kult mønster på tapeten! Litt usaklig kanskje, men eg skal ikkje på glansdagen, så er ikkje så viktig kva eg går med den dagen, hehe. Men den kjolen var kjempeflott, så du kan jo alltids gå med den ;)

  SvarSlett
 15. Nå er jeg også klar for glansdagen. Kjolen min henger på Livs Lyst foreløpig ;O)

  Din er fiiiin!

  Liv

  SvarSlett
 16. Norske interiørblogger, gå og legg dere!

  SvarSlett
 17. For en fantastisk bakgrunnsbilde ..! Kan jeg spørre hvor den kom fra? Merci

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også