søndag 12. juni 2011

Helgesøm


Fridager fyker avgårde, særlig når man bruker deler av dem til å sy. Jeg er inne i en god stim, og som vanlig er det viktig å omfavne sylysten når den melder seg. Like brått kan den nemlig fordufte, og da er det ikke godt å si når den ønsker å returnere igjen.
Nettopp nå har det gått i grønt og turkist, og jeg klipper dessuten nytt mumistæsj, som jeg kanskje får satt i videre produksjon i morgen. Den skjønne hårbåndmodellen min er Frida, femtenårig lillesøster med verdens vakreste krøller. Perfekt!

Litt maling kommer jeg jo ikke utenom, og rosa maling er endelig i hus. Dessverre gikk jeg på en skikkelig bommert, og selv om fargen er perfekt, ble ikke objektet jeg har malt, heeeelt som jeg hadde tenkt. Pytt, jeg har nok av annet å pensle tyggisrosa!
Den lilla stolen er ferdigmalt, og den ble knall (Koden: 3040-R50B, Bengalack)! Gjør seg veldig godt ute, særlig sammen med den nye lilla krukken (Jysk/199,-).

Her blåser det hattær og høy i dag, som vi sier her i bygda, og søndagsturen har jeg utsatt i det lengste i håp om at vinden skulle roe seg. Men nå er det ingen bønn, ut på tur!

11 kommentarer:

 1. Så herlige farger! Den lilla stolen var jo bare knall da :-)

  Får håpe det løyær snart!

  Klem fra Mollie

  SvarSlett
 2. Nydelig farge på den stolen og fiiine puter du har sydd :)

  SvarSlett
 3. Jättehärlig lila färg på stolen, och underbara kuddar du har sytt. Kram johanna

  SvarSlett
 4. Vilken fin lila stol! Nu blev jag sugen på att måla pinnstolar :-)

  Ha en fin dag!
  Kram Elina

  SvarSlett
 5. Åh, så deilige farger! Som selvfølgelig blir enda deiligere av SOL! <3

  SvarSlett
 6. Så flotte farger!

  Stolen ble knallfin :)

  SvarSlett
 7. Så fin stol! I min uvitenhet har jeg et lite spørsmål: Kan stolen stå ute når man maler med bengalack eller er du så flink at du tar den ut og inn hver dag?

  Jeg ble så inspirert av uteplassen din, men jeg glemmer å ta inn ting og tang om kvelden, og ordinære hagemøbler synes jeg ofte ikke er så pene...

  SvarSlett
 8. Hei, så på noen gamle innlegg og lurer på om du husker hvor flisene i gangen og på kjøkkenet i leiligheten deres hadde i oslo er fra?

  SvarSlett
 9. Fantastiske farger. LIkte alt sammen jeg!

  SvarSlett
 10. Hei anonym.

  skiferen kjøpte vi på Flisekompaniet på Skøyen (30x60 cm). Dette begynner å bli mange år siden, men det er sikkert mulig å få tak i lignende. Gulvet var fantastisk å gå på (mye pga varmekablene:), både hardt og mykt samtidig.

  -Ingrid:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også