fredag 24. juni 2011

Et stykk tredveåring i hus


Den flotteste Fjeldborgmannen er i løpet av det siste døgnet blitt skikkelig stor gutt. 30 år. Voksen? Litt kanskje! Men ikke voksnere enn at han ville ha sjokoladekake med non-stop på til bursdagen sin. Jeg ville ha kokos (er jeg mer voksen enn han?!). Så det ble 50/50.
Bordet ble dekket til grillmat og kaker, med kreppapir fra Søstrene Grene, peon fra hagen og den fine telyslenken fra IKEA. Søt å bruke både til blomster og lys, den.
Neste fredag skal vi feire enda en gang, og nå i helgen (mens jeg soler meg i glansen i Oslo), skal  tredveåringen forhåpentlig starte på bygging av utestua. Jippi! Håper vi kan drikke sjampis der neste fredag (selv om den ikke kommer til å være helt ferdig).
Nå skal jeg lakke negler, før jeg køyer. Bussen går 07.40 i morgen, så det kan være greit å komme seg i seng snart!
Gleder meg sånn til å treffe mange av dere!

9 kommentarer:

 1. Jeg har begynt å klø meg litt i hodet angående festbordene i fjøset - da jeg skal feire 40-år - i august. Og her kom det jo et innmari GODT tips. Krepp-papir. Sannelig. Jeg tror koden er knekt litt - og jeg ser for meg glassflasker/vaser med vann og konditorfarge oppi eller noe lign.

  Grattis til gemalen - som forøvrig har verdens beste bursdag ;). Kos deg på Glansdagen i morgen. Klem

  SvarSlett
 2. For et truolig nydelig dekket bord :) Den turkise fargen likte jeg :) fint og sommerlig!! Klem gamletingretten :))

  SvarSlett
 3. Gratulerer med mannen! et koselig og festlig bursdagsbord du har dekket. God tur til Oslo i morgen:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 4. Så fint, jättefin duk! Önskar dig en fortsatt fin helg. Kram Johanna

  SvarSlett
 5. Hej! Vilken otroligt fin och inspirerande blogg du har! /Petra

  SvarSlett
 6. Grattis til mannen! :D Og grattis til alle som er på glansdagen, håper dere koser dere glugg ihjel! Jeg er forresten like barnslig som mannen din og holder en knapp (eller en nonstop) på sjokoladekake med nonstop til bursdagen :D

  SvarSlett
 7. Hurra for mannebeinet! Nydelig festbord du laget :) Her i huset ble det også sjokoladekake med non-stop på sankthansaften , formet som et 1-tall riktignok og med en liten tanke mer rosa bord enn dere hadde ;)

  SvarSlett
 8. Vel overstått. På mange måter. Fine fine bilder hos deg. MAn blir glad. Man bir inspireret. Fargene du viser deler jeg som favoritter. Bærre lækkert! Riktig god søndag til deg og dine! Mvh Signe

  SvarSlett
 9. Gratulerer med gamling i hus! ;) Det var hyggelig, og en ære å få hilse på deg i går! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også