mandag 27. juni 2011

Gulstikk


Som deltager på GLANSdagen fikk vi 20% på det aller meste på House of Oslo. Og selv om jeg egentlig var mer enn fornøyd med innholdet i de fantastiske goodiebagene, ble det et par små nyanskaffelser i tillegg. Vase fra Anne Black (den med gult mønster) og gul Manokopp, samt en turkis Manoskål (som jeg har glemt å få med på bildet).
På Posten i dag, kunne jeg dessuten hente to nye bøker, Decorate og Flea Market Style (kjøpt her). Begge med nydelige fotografier av min nye heltinne Debi Treloar. Jeg kjøper færre blader, men flere interiørbøker for tiden. I grunn en god trend. Bøker er mer varig. Også henger jeg meg opp i bilder av hyller for tiden. Ny kjøkkenhylle planlegges iherdig, nemlig.


Hm, nå viser jeg frem et bilde av den rosa skuffen min. Sånn isolert sett ser det ganske kult ut, men nå skal den under kosten igjen. Det blir for hektisk med rosa skuff. Selv for meg. Får heller satse på rosa oppå bordet:) Men så er det fargen da. Turkis, pudderrosa, lyseblå, lilla? Heller sterkt mot den pudderrosa.
Jeg skrider til malingen jeg, så får dere nok snart se hva jeg ender opp med!
10 kommentarer:

 1. Så utrolig fine de lysestakene dine var på bordet :D Også så nydelige med den rosa skuffen som stikker ut fra det hvite bordet, morsom ide`:D klem gamletingretten :))

  SvarSlett
 2. Vilka söta små ljusstakar!

  SvarSlett
 3. Amazon.co.uk har interiørbøker til en brøkdel av norske priser og gratis frakt: http://www.amazon.co.uk/Flea-Market-Style-Emily-Chalmers/dp/184172937X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309203506&sr=8-1

  SvarSlett
 4. Den rosa skuffen var suuuuperskjønn!

  SvarSlett
 5. Alldeles sikker på at du vil skille deg av med den tøffe rosa skuffen? Syntes den var veldig fin, også fikk jeg veldig lyst til å e-handle interiørbøker...

  SvarSlett
 6. Kjære Ingrid, tusen takk for sist!
  Snakket i søvne det meste av hjemturen, tror jeg! Jeg var så trøtt, det er heftig med sånne laange festdager når man nærmer seg førti!!
  Det var veldig, veldig hyggelg å se deg igjen.
  Jeg synes den rosa skuffen er utrolig fin! Jeg elsker rosa, og særlig den rosafargen! Så jeg synes du skal ha skuffen som den er, men den blir sikkert veldig fin i pudderrosa også. Jeg må male noe i pudderrosa snart, merker jeg, er veldig inspirert av det pudderrosa speilet ditt.
  Satser på å møte deg igjen på sensommeren i Tønsberg, datoforslag kommer etterhvert!
  Fortsatt god sommer.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 7. Muggen med blomstene i var nydelig! :) Misunner deg den gule manokoppen. ;) tror jeg må til innkjøp jeg òg. Blir spenende å se hvilken fargen du velger.. men rosa fargen var veldig søt!
  Håper du får en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 8. du er så flink å kombinere farger! god sommer til deg:)

  SvarSlett
 9. Blir alltid glad av å bla' i farger på bloggen din.Hyggelig å møte deg idag "in person" selv om møtet var kort :)
  Fortsatt god tirsdag.
  Lulla

  SvarSlett
 10. Nice pictures!!!
  I love that..
  Love your blog!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også