lørdag 18. juni 2011

Likandes lørdag


Lørdagskveld med rosévin, neglelakk, lobelia og loppisfillerye. Når jeg har fått noe nytt i hus må jeg liksom løpe litt rundt med det og teste før jeg velger den ultimate plasseringen (for øyeblikket). Litt nerdete, men halve moroa! Nettopp nå ligger fillerya (kjøpt på loppis i går) på kjøkkenet. Liker filleryer, jeg. Også liker jeg rosévin. Og neglelakk. Pink! Og den flinkeste Fjeldborgmannen er sabla flink til å skru terrasse. Det liker jeg også.
Håper dere liker lørdagskvelden deres!

6 kommentarer:

 1. Neglelakken vær knæsj:)
  idag har jeg vært å kjøpt lys lys blå som du malte det fine skapet ditt i. Og den var skikkelig fin! Tusen takk for supre tips, og flotte farger:)

  SvarSlett
 2. Ser herlig ut, ja! Jeg elsker også rodévin, men er gravid og kan ikke drikke. Det blir vel råd med det senere. :) Min lørdag har gått med til å sortere papirer - og det er bra før den lille stjerna kommer til verden. OG så har jeg beslkt en to uker gammel bebis i dag og det var veldig koselig.

  Håper du får en fin søndag!!

  SvarSlett
 3. Nydelig fillerye! Jeg liker dem kjempegodt:-)

  SvarSlett
 4. Underbara sommarbilder! Önskar dig en fin söndag. Kram Johanna

  SvarSlett
 5. Det lät ju helt underbart!

  SvarSlett
 6. que hermosas lovelias..saludos!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også