søndag 19. juni 2011


Regnvær og søndag satte ikke akkurat en stopper for sylysten jeg har om dagen. Jeg har kost meg inne på "min side" av arbeidsbenken, mens den flinke snekkeren har hvilt seg foran Mac'en på den andre siden. Selv om vi gjerne vil bli ferdige med terrassen nå, gjør det godt med et lite hvileskjær i ny og ne.
Rød liten trådhylle fulgte med meg hjem fra loppis på fredag. Den skal opp på veggen bak symaskinen, og jeg planlegger å lage moodboard rett på veggen ved siden av, ved hjelp av den fine teipen min.
Også har den første peonen har sprunget ut i hagen. Så vakker!

Legger ved et knips av terrassen så langt (helt ustylet og tilfeldig "møblert"):


Jeg står i det som skal bli utestua. Vi skal ikke ha rekkverk, men brede trappetrinn på alle kanter. Nå leter jeg med lys og lykte etter passende vinduer til denne stua vår. Aller helst skal de se litt sånn fabrikkvinduaktige ut, med mange små ruter. Ikke lett. Dersom en leser skulle ha noe på lur, si i fra!

God ukestart til deg!
For min del lader jeg opp til ei hektisk uke.

15 kommentarer:

 1. Så flott terrasen blir, og planene om utestua hørtes kjempe fint ut, blir gøy å se resultatet og håper du får tak på vinduene du ønsker...
  Og bare elsker det syrommet ditt og ikke minst de flotte putene som blir produsert der...
  Ha en fin og hektisk uke
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Herlig syglede og nydelig pute :O)
  Vi har også hatt en innedag og fikk startet å fikse barnerommet. Nå gjenstår det bare en vegg med tapet så er det ferdig.

  Ønsker deg en god uke!

  Carina :O)

  SvarSlett
 3. Det er jo et stykke unna, men jeg vet de har massevis av gamle vinduer på dynga ved Lillesand. Står samlet opp i et hjørne. :) Du kan jo ringe Lillesand og Birkenes renovasjonsselskap (eller hva de nå heter, Libir kanskje?) og spørre om de har noe som passer til beskrivelsen... Eller kanskje andre kommuner som ligger enda litt nærmere?

  SvarSlett
 4. Har et tips ang vinduene, jeg ;0). Sender deg på mail...
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Your deck is going to be amazing! Lovely blog!

  SvarSlett
 6. Så fin du ble med den nye neglelakken Ingrid! :)

  Hærlige kosebilder av kosetid med maskina...puta ble så fiiin..

  SvarSlett
 7. Så kreativt och härligt det ser ut hos dig, vilken uteplats- wow. Kram Johanna

  SvarSlett
 8. Hei Ingrid!
  Jeg ønsker meg en sånn sykrok som du har, jeg har ikke et eget sted for symaskinen enda, og da blir det lett litt tiltak å sy. Men jeg fikk sydd tre puter i kveld. Og nå har jeg proppet i meg potetgull.
  Terrassen ser ut til å bli veldig fin, gleder meg til å se mer!
  Og du, bare så det er sagt: Jeg er heller ingen racer på høye heler, hihi! Må nok ha med joggesko eller converseskoene mine i veska :-D!
  Og jeg vet ikke hva jeg skal ha på! Men Glansdag blir det uansett! Ha en fin ny uke!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 9. Blir fint. Du kan ta bilde av huset og laste de opp på H-vinduet sine sider. Så kan du jo se hva som passer best;)

  SvarSlett
 10. Så fint det kommer bli!
  Lycka till och trevlig vecka.

  SvarSlett
 11. jeg elsker fabrikkaktige vinduer:)
  men kan desverre ikke hjelpe deg med hvor du finner det. Det beste tipset er vel å kjøpe standard,
  siden de ikke er så dyre og sette 2 oppå hverandre..
  så la de gå helt til tak?
  Uansett gleder jeg meg til å se, det MÅ bare bli fint!!

  SvarSlett
 12. så flinke dere har vært! Og den puta var helt utrolig lekker. Vet desverre ikke om noen fabrikkvinduer. For litt siden så rev de en frabrikkbygning her. Tror ingen tok vare på vinduene...synd!

  SvarSlett
 13. Hei søta :)
  Nå gleder jeg meg til glansdager og til å få pratet litt med deg igjen. Jeg reiser inn på fredagen og tror det er planlagt litt kaffe eller vin på Cafe M på førkvelden. Håper du kommer.
  Mange utrolig fine bilder under her :) Stor klem Jeanette

  SvarSlett
 14. Så fine de sorte solstolene er! Hvor er de ifra?

  SvarSlett
 15. Hei på deg :) Dette ser kjent ut, masse ting på gang - herlig!! Jeg har fått ny veranda, og er kjempeførnøyd med mere plass(stuen er på en måte utvidet). Lykke til videre med terassen og nye syprosjekter :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også