lørdag 11. februar 2012
Lørdag og salat
Lørdag i stua, blomster på bordet og min nye favorittsalat i skåla.
Med fare for å bevege meg over i matblogging, må jeg bare nevne at denne miksen av grønnsaker er himla god: broccoli, rødløk, hvitløk, aspargesbønner, soltørket tomat i småbiter og skinkebiter surres i olivenolje i stekepanna. Oppå strør jeg fetaost, pinjekjerner og avokado i skiver. Husk salt og pepper.
Fetaosten blir deilig og myk av å ligge oppå de varme grønnsakene... Digg! Og veldig enkelt å justere til en person, er nemlig gressenke i dag.
Har du en favorittsalat?
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei høpp!!
SvarSlettVar på tretten i dag,hjertebank!!
kommer snart igjen:)
Fikk beskjed av de andre jentene på blogg treffet i dag at jeg måtte besøke bloggen din,herlig blogg:)
Blir følger,og kommer snart igjen!!
Nyt resten av helgen!!
Klem Linda:)
Lunch at your house would be such a treat with all that eye candy!
SvarSlettSer kjempegodt ut!! Kos deg!
SvarSlettKlem
Ser utrolig digg ut.
SvarSlettMine favorittgrønnsaker!
Du må teste massert brokkoli en gang.
Skjær brokkoli i passe buketter, putt de i en brødpose og hell på litt olivenolje, balsamico, salt og pepper.
Kna de godt mellom hendene og putt dem i en salat eller spis mens du venter på middagen!
Løfter rå brokkoli til nye høyder ;)
God helg!
Salaten ser kjempegod ut! Fin lørdag til deg:)
SvarSlettTakk for enkelt og lettvint salattips! Så kjempegodt ut. Trenger litt ny matinspirasjon innimellom:-)
SvarSlettFlotte bilder fra stuen!
Hei.
SvarSlettDet blomsterbilde (øveste) var bare helt nydelig!!
God lørdag
Fabelaktige bilder:)
SvarSlettVirkelig inspirerande!
Heisan Ingrid
SvarSlettJeg er en stor salatelsker og denne hørtes helt nydelig ut! Vi fikk vel salat med spekeskinke når vi var hos deg i november også.. men tror ikke denne er helt lik.
Her jubler jeg over at Tooji vant den norske melodi Grand Prix-finalen.
Ha en finfin helg!
Klemmer fra Kaspara
Salaten så veldig god ut, her har vi hatt salat òg i kveld, men kylling og råstekte poteter som "tilbehør".
SvarSlettFortsatt flott helg til deg, klem.
Hmmm...deilig!
SvarSlettDu må prøve med Hallumiost også. Gresk ost som stekes i ovnen først uten å smelte. Blir salt og sprø og fin smak mot avokadoen. Kanskje greit å skippe skinkebitene da. Jeg har også brukt å steke salamibiter/mårpølsebiter og bruke sammen med spaghetti eller i salat. Himmelsk ;)
Fin søndag te dæ Ingrid!
Klæm Siw
Må jeg flytte ind hos dig?? :-) jeg elsker din stil, den gør mig rolig og glad. Kh
SvarSlettKom forbi min blog! Www.Mimiego.blogspot.com
Digg!
SvarSlettDet der hørtes utrolig digg ut. Dessuten så kan man vel nesten ikke spise noe mer næringsrikt. Brokkoli, løk, hvitløk og tomat burde man spise hver dag (noe jeg for øvrig gjør).
SvarSlettDu ga meg en god idè. Jeg skal også blogge om min favorittsalat... så snart jeg har fått tatt bilde. Må bare komme meg opp etter influensa.
God søndag - håper du har hatt en koselig morsdag. Det har jeg iallefall, vi har hatt en skikkelig "godmatdag" :)
SvarSlettNydelige bilder!! Og tusen takk for salattips, den skal jeg skrive ned i opppskriftsboka mi:)
Klem fra Kristin
Så himla fint! Älskar ditt kök.
SvarSlett