fredag 24. februar 2012

Gul vitaminpille
Hva en gul vase kan gjøre for humøret! En så gul vase hadde jeg ikke fra før, så denne måtte jeg bare ha (fra Søstrene Grene, tror den kostet ca 20,-). Skikkelig vitaminpille!
Stolen som står ved skrivebordet i stua er så nydelig i formen, men har helt feil farge. Den er bare vasket og plassert i stua etter at den ble med hjem fra loppis. Nå går jeg og og lurer på hvilken farge den skal få... Kommer nok tilbake med et resultat.

Wallstickersene på veggen har nettopp kommet i ny ladning til 13, så om du ønsker deg en pakke POLKAlove! (30 pk til 200,- og 60 pk til 365,-) er du hjertelig velkommen til å sende meg en e-post: fjeldborgen@gmail.com

Fin fredag!!

19 kommentarer:

 1. Den står så fin til din Jielde lamper. Super smukt. Er selv ejer af en Jielde gulvlampe!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei.

  Så deilig med litt gult!
  Vasen er kjempesøt og jeg digger at
  du har lyse blomster oppi den. Jeg går
  også og tenker på gult om dagen og
  må nok snart finne frem litt gule detaljer!

  Katrine

  SvarSlett
 4. Fikk med meg en gul vitaminpille til kroner 5 fra Fretex begynnelsen av uken, er ikke mye som skal til :)

  NÅ skal jeg benytte anledningen til bestille meg noen Polkalove stickers, for å muntre meg selv opp her jeg sitter alene mens mannen jobber overtid. Men det hjelper også med slike flotte bilder fulle av lys og lekre farger, og ikke minst en nydelig pus!

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 5. Den er nydelig har kjøpt den samme her:)

  Titter på den hele tiden,og ja den gjør meg faktisk glad:)

  Fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Kult er kult! ..og skikkelig SPREKT!

  Tirsdag skal jeg en tur til Sandefjord.. Har gledet meg til å ta butikken under nærmere ettersyn... Men hvor lenge har dere åpent?

  Ha en fabelaktig helg!
  Kjersti

  SvarSlett
 7. Look at your sweet kitty....happy weekend!

  SvarSlett
 8. Du har så utrolig mye lekre farger hos deg! Har sett igjennom masse bilder/innlegg, og du har en fantastiks fin kombinasjon av retro, enkel skandinavisk design, farger, hvitt, nytt og gammelt. Flotte kombinasjoner!

  SvarSlett
 9. Haha.. Seriøst!? hehe... Og jeg som har trodd at den lå i Sandefjord hele tiden.. jaja.. Siden de har stengt på tirsdag var det jo i grunn det samme.. Blir nok ikke tid til en tur innom Tønsberg denne gang.. Men kanskje du har noen gode interiørbutikk tips å komme med til Sandefjord da?

  SvarSlett
 10. Jeg er også helt vild med gul-Hvor ser det fint ud med vasen

  SvarSlett
 11. i like this a lot! your cat is so cute, i want to cuddle her :)

  have a nice weekend, svenja

  SvarSlett
 12. Hei!

  Tøff gul vase, den må jeg titte innom etter til uka. Trenger noen fargeklatter!

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 13. Oh hello! Den var rålekker! Eg vil også ha ei gul vitaminpille!! :D

  God helg!

  SvarSlett
 14. Gult er kult :) Og den var ikke dyr heller akkurat! Må ha litt mer farger i hverdagen nå som våren er like rundt hjørnet. :)

  Ha en fin helg!
  Klem Lene

  SvarSlett
 15. Nydelig vase og herlige prikker:)
  Du er så flink til å bruke farger!!
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 16. Herlig fin og sommerlig! :-) Eg syns du må mala stolen rosa! ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også