torsdag 2. februar 2012

Brilleslange


Nye briller på nesa.
Og en smule inspirert av skjønne Linda som var så tøff å vise frem sine nye råfine Moods-briller.
Jeg øver meg på å bli bedre på andre siden av kameraet. Men det er vanskelig. Ikke så naturlig, liksom. Og når man skal ta bilde av seg selv i speilet, blir det litt blingsing i tillegg.
Er veldig fornøyd med brillene, da (som er fra Armani).

Ha en strålende torsdag, med eller uten briller!


English:
New glasses.
Inspired to show them off by sweet Linda. I´m practising to get a better outcome at the other side of the camera. But it´s difficult. Not natural for me at all.
Very pleased with my new glasses, though (from Armani).


Have a brilliant Thursday, with or without glasses!

30 kommentarer:

 1. Wow, disse brillene passet du kjempegodt i! Du er jo så fotogen, men skjønner godt det med å vergre seg med bilder av seg selv på bloggen, og ta bilder av seg selv er ikke gøy.
  Fin dag til deg.
  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Så fin du er! :) Brillene var kjempeflotte! Hm, kanskje jeg også skal ha et brilleinnlegg! ;) fin torsdag til deg!

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte briller og fin du er...

  Ønsker deg en fin dag,
  Vicku

  SvarSlett
 4. Stilige briller,søt jente og flott bilde. :O)

  Ha en fin kveld på 13.

  Linda

  SvarSlett
 5. Flotte briller. Nesten så jeg ønsker meg dårligere syn slik at jeg med god samvittighet kan kjøpe meg dyre designerbriller.

  Skulle egentlig bare si at jeg måtte legge meg til som følger hos deg i går. Kan ikke skjønne at jeg ikke har oppdaget denne bloggen tidligere?? Du har altså en helt fantastisk stil, og nå som vi er i prosessen med å kjøpe oss hus fikk jeg 1000 ideer og metervis med inspirasjon fra deg. (og jeg må HUSKE å finne meg en lekker skogskatt, de er SÅ fine!!)

  Tusen takk for at du deler inspirasjon og ideer! Love it!

  Stor klem fra Karina

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Her har jeg lest bloggen din lenge, lenge, lenge, og gang på gang blitt sjarmert av interiør og morsomme skatter. Men altså, det som får meg til å skrive en kommentar, er noe så enkelt som et bilde av deg. Fordi du beskriver så fint det skumle med å ta nettopp et slikt bilde, utlevere seg selv..og til og med i januar!:) Derfor MÅ jeg altså skrive, fordi du er KJEMPEFIN!!

  SvarSlett
 8. Du er vel søt!
  Nydelige briller som
  passet deg kjempefint!! :)

  Klem

  -Ida-

  SvarSlett
 9. Love your moomin mug. it`s awesome.:)
  Glasses are perfect, by the way. ;)

  SvarSlett
 10. Syns du er kjempefin jeg! Jeg har alltid hatt så lyst på briller. Da jeg var liten pleide jeg å låne brillene til søsteren min og gå med de helt til jeg fikk vondt i hodet. Hihi. Nå ser det ut til at jeg også trenger briller (endelig)! :)

  SvarSlett
 11. De er smarte. Jeg har også lige fået en ny brille, en herre brille
  Måske jeg også skulle vise den:))

  Stine

  SvarSlett
 12. Herlige briller og nydelig selvportrett - vakker er du!!
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 13. Fin var du! Brillene var superkule:)
  Følger bloggen din, men er ikke så flink til å kommentere. Men nå måtte jeg bare innom for å si at jeg snart har en kjøkkenhylle alias Fjeldborg i heimen! Har ikke klart å glemme kjøkkenhylla mannen din snekret, den var bare så perfekt! Har en kjøkkenvegg og en haug med kopper og diverse te-bokser og duppedingser som jeg ikke har visst hva jeg skulle gjort med. Helt til jeg så hylla di! Så nå har jeg fått mannen til å snekre en liknende til meg også;) Blir nok et bloggbilde eller to, linker selvfølgelig til deg for inspirasjonen! Håper å få den opp i løpet av helga, gleder meg:)
  Ha en fin kveld!

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 14. Kjempefint bilde og kule briller! :)
  Ønsker deg ei flott helg!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 15. Håper dere har hatt en fin 13-kveld, og at ikke alle varene ble solgt, hihi, for jeg skal innom en dag, bare folk blir friske her i huset , så jeg kommer meg ut :-). Og de brillene var som skapt for deg! Fysøren så fin du er med dem, og nå merker jeg at jeg angrer skikkelig på at jeg ikke var så vågal da jeg før jul kjøpte nye (kjipe) briller! Angre, angre, angre, grmf!!! God natt! Klem fra Anne

  SvarSlett
 16. Nydelig var du, tror de brillene må være laget spesiellt til deg....

  Jeg har fått meg briller òg, for 1 års tid siden. Men jeg er ikke noe flink å bruke de. Må nok skjerpe meg.

  Ønsker deg en brillefin helg, klem.

  SvarSlett
 17. Superlekker er du Ingrid, både med og uten briller!

  Jeg har ved et par forsøk prøvd å ta bilde av meg selv i speilet. Det har ikke fungert får å si det sånn. Bildet av deg var jo råflott!

  Ha det fina!
  Siw

  SvarSlett
 18. Så fin du er med brillene Ingrid!
  God helg!

  SvarSlett
 19. Oooops!
  Vi har visst kjøpt nøyaktig de samme brillene... Men, jeg ser de nok ar seg bedre ut på deg enn meg ;)
  Jeg elsker i alle fall mine! Sitter perfekt på og de er jo bare kule!

  Brillefine damer er bra!

  SvarSlett
 20. Great glasses, suit you well! Very similar to the ones I have my eyes on :) And love the Moomin mug :)

  SvarSlett
 21. Så hyggelig å få være med i den boken.
  Flotte briller,skal ha noe slikt jeg med.
  Du kledde de veldig fint.
  ha en fin lørdag

  SvarSlett
 22. You look fabulous with the glasses! Shape, color, size... perfect!

  Happy Sunday,

  love
  Maaike

  SvarSlett
 23. Gurimalla, dere er greie og snille altså. Ikke farlig å "vise seg frem" sånn med så fine lesere som jeg har!

  :D fra Ingrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også