fredag 17. februar 2012

Fjällräven på plass hos 13!I dag har jeg fått de søteste søte små Fjällrävensekker inn i butikken. Kånken Mini er jo super tursekk og barnehagesekk, med løst sitteunderlag i ryggen på sekken (kr 449,-). Foreløpig har vi inne rosa, lys lilla og blå, men det kommer flere farger (dessverre ganske tomt på lager).


Eller hva med en laptopsekk i beste Fjällrävenstil? Denne er super, med et "hemmelig", isolert rom til bærbar pc/mac. Passer opp til 17", kr 899,-


Eller en lilla herlighet til mor:) Denne har voksenstørrelse og koster 599,- Jeg har eid en Fjällrävensekk i snart et år, og den er med meg ut hver uke. Genialt med bærehåndtak, som gjør at man kan flytte den med seg som en veske i tillegg.


Kom innom 13, kikk på en sekk og ta deg et loveheart, da vel!

Til info sender jeg gjerne i posten, så ta kontakt på mail om du vil bestille en vare du har sett avbildet på bloggen (fjeldborgen@gmail.com).

Fin fredag folkens! I morgen skal Fjeldborgmannen og jeg på kjærestetur, og jeg gleder meg skikkelig!

14 kommentarer:

 1. Så många snygga Kånken väskor!!! Kram på dig

  SvarSlett
 2. Før var Fjällrävensekkene militærgrønne, i hvert fall slik jeg husker dem;) Disse er jo litt mer spennende da.

  Fin helg til deg.

  SvarSlett
 3. Underbara underbara underbara bilder! Varför kan jag inte bo lite närmre din butik???

  SvarSlett
 4. Må helt klart sørge for at lillemor får seg en slik sekk til bursdagen sin! De er rett og slett råkule!!!
  Greit å vite hvor man får tak i dem og! :)
  Ha ei strålende helg og god tur!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. Skjønne sekker,nostalgi for meg!

  Nyt helgen;)

  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg måtte bare innom deg og si tusen takk for oppskriften på den salaten lenger ned.. Bestemte meg straks jeg leste den at den måtte bli fredagskosen her i huset og den falt i smak hos både meg og min kjære! Fantastisk god, en ny favoritt her i huset. :)

  SvarSlett
 7. Oj så stilige de var! Tenkte å få tak i Bergans-sekker jeg men disse var jo enda finere! Hvordan er det med bærekomforten?
  Ha en flott dag og ei super helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. Wow, what a wonderful family you have!. Im addicted to your entries, the first thing i do in the morning is to look up if you wrote something new!. Also I'm a recent mom and I wonder how you do to look that great all the time and cook all those delicious meals…I don't have so much time!!!. Also I have a full time job so it's very time consuming, do you have any house cleaning service? Im really impressed because hours fly away in my home and i don't have so much time for all. Im just so curious and also I'd like if you could tell me some tips on home organization because after all the great things you cook, clothes you wear and social life you make I'm thinking I need some advice!!

  Thanks and keep up this very nice blog!.

  SvarSlett
 9. ...en slik rosa sekk har stått på ønskelisten het fra jeg så den i et blogginnlegg fra deg for lenge siden.

  ..Utrolig fin sekk som bare er til å spise opp -ler-

  ..Den gule retrotapeten der var jo fantastisk da..

  LOVE IT!

  SvarSlett
 10. happy to visit here
  lovely blog friend

  http://laracroft3.skynetblogs.be http://lunatic.skynetblogs.be

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også