torsdag 23. februar 2012

Beltetriks


En ny magasinfavoritt er danske RUM. Jeg er så lei av å stadig se de samme reportasjene i ulike blader, men i RUM har jeg ennå tilgode å ikke se noe helt nytt og friskt. Digger både utvalg, layout og ikke minst stylingene. Knall! 
Et skinnbelte kan brukes til så mangt. Dette er velbrukt, både av mamma og meg, men akk, så altfor lite. Derfor har det fått ny funksjon som bladsamler. 
Kikk inn til flinke Brigg for flere knakende gode skinnbeltetriks!


14 kommentarer:

 1. ååh, så mye deilig garn.. og de
  skinnbeltetriksene er bare helt rå!
  love it.

  fin torsdagskveld til deg:)

  SvarSlett
 2. Flott lite triks!
  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 3. God torsdagskveld og tusen takk for supersmart tips! Likte det! Jeg har blogglotteri inne hos meg og deler ut 10 eksemplarer av nye KK Living. Vet ikke hvordan det er, men er veldig spent, og de sier at de skal komme med noe nytt og fresht! Vil du være med i trekningen, så må du gjerne legge igjen en kommentar inne hos meg. :)

  SvarSlett
 4. God ide til beltebruk. Må lete etter noen kule på neste loppemarked trur eg:)

  SvarSlett
 5. Stilig! Og takk for tipset:)
  Ha en flotters kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Der er smart med det der bælte, råt og praktisk, nemlig nemt at bære rundt på bunken af blade

  god ide

  stine:)

  SvarSlett
 7. Jeg er også lei av de samme reportasjene. Da jeg leste ett av de nyeste boligbladene mine, trodde jeg først det var et gammelt ett...men det viste seg at flere av reportasjene (etter hverandre i bladet) alle var publisert før. Litt kjedelig. Skal sjekke ut 'Rum' neste gang jeg går forbi ei bladhylle:-)

  SvarSlett
 8. Genialt beltetriks! Spesielt siden jeg har ei snuppe på snart 10 mnd som gjør alt for at mammas blader skal spres godt utover stuegulvet. Må tas i bruk! :-)

  SvarSlett
 9. Sikke da en fin ide med bæltet! - og skønne fotos!

  kh
  tina

  SvarSlett
 10. Nei det er ikke moro å kjøpe blader for så å se at disse reportasjene og bildene har du lest før..har skjedd flere ganger her:( MEN for et kult beltetriks! D likte jeg:) Nå må jeg inn på roterommet og leite fram noen, takk for tips og fin dag til deg:)

  SvarSlett
 11. I loooove your blog! Always inspirational and always beautiful! I also love trying to read your language ;-) I can understand it most of the time. I'm from iceland :-)

  SvarSlett
 12. kanskje jeg skal bruke mine gamle belter til blad holder jeg også - jeg har lagt de inn til eldstemann - men de bruker jo ikke belter i dag...i allefall ikke gamle skinnbelter...;-9

  SvarSlett
 13. Lurt:) Hvor har du funnet trådkurvene som du har garnet i? Har lett etter noe sånt med ikke funnet det noe sted.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også