fredag 2. april 2010

Black beauty på veggen

God langfredag! Vi er egentlig på vei til mamma for å spise middag, men så måtte jeg bare vise frem hvor fint det ble med sort tallerkenhylle på veggen som har stått tom så lenge. Kan nesten ikke se meg mett på den!
Har dog gjort litt annet enn å stashe tallerkenhylle. I går stod det lammelår på menyen, og vi hadde koselig middagsbesøk, med påfølgende Pictionary og rødvin. Serviettene pynta jeg med påskegul tyll, og "sommerblomstene" mine har nå levd i to uker. Den lille turkise vasen fikk følge med hjem fra Søstrene Grene, tror den kosta omtrent 7 kroner.
Ha en herlig langfredag!

10 kommentarer:

 1. Superkul hylle!
  Svart er alltid så fint, bare noen ganger litt vanskelig å tørre.

  God påske!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble... sort er skikkellig hot om dagen!

  Kos dere masse..
  klem

  SvarSlett
 3. Så fiiint du har det:):):)
  trevlig påsk!
  Kram annaleena

  SvarSlett
 4. det ble jo kjempe fint :D

  SvarSlett
 5. Så fantastisk fint det ble med tallerkenhyllen der. Stilig i svart. Jeg blir så inspirrert av bloggen din. Vi skal flytte om to måneder, og holder på å planlegge innkjøp og løsninger. Jeg har lenge hatt lyst på en kjøkkenbenk, men det har vært vanskelig å finne og de som er er altfor breie for kjøkkenet vårt. Det er ikke så veldig stort. Vi har lenge planlagt og kjøpe spisestue bordet fra ikea som dere har, og vi ble kjempe inspirert av den hjemmelagde benken dere har til bordet. Vi vurderer sterk og gjøre som dere. Samboeren min er også snekker. Er spennende å følge med på alt du lager og på dine kreative løsninger.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 6. God morgon!

  Vilken fin hylla du har. Jag förstår att du är nöjd.

  Påskfint har du också...

  Kram

  SvarSlett
 7. Digger den sorte "damen" på veggen! Fine svarte detaljer i huset ditt!

  Ha en fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 8. Den ble kjempefin. Har fått mere og mere sansen for litt sort i interiøret og har bestemt meg for at spisestolene blir sorte.
  Håper påsken din har vært fin.
  Klæm

  SvarSlett
 9. Svart er utrolig lekkert og jeg har anskaffet meg opptil flere slike godbiter i det siste jeg også. Svart, hvitt og noen fargeklatter er den ultimate settingen synes jeg. Superflott ble den sammen med alt det andre herlige du har som tilbehør.
  Jeg liker stilen din så INDERLIG godt :))Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også