onsdag 31. mars 2010

Glade påskedager

Vi har feiret påskeonsdagen med lunsjgjester og bananmuffins. I nyinnkjøpte muffinsformer. Vi var nemlig på deilig oslotur på mandag, og fikk svidd av en krone både her og der. Muffinsformene var vel ikke den største utskeielsen, akkurat.
Heftigst gikk det for seg på Stoff og Stil, der selv Fjeldborgmannen ble revet med av alle de morsomme dingsene man kan kjøpe til mors hjemmesyeri. Så nå har jeg hamstret inn fint nytt stoff, flott kutteredskap, "yo-yo-maker", knapper, stensiler, tekstiltrykkfarge og sommerens voksduk til utebordet. Kjekt.
Storproduksjonen av yo-yo rosetter skal selvfølgelig dokumenteres, er nemlig blitt litt hekta.
Granit, Åhlens, Shabby (hvor jeg kjøpte en halvmeter med svindyrt Libertystoff, som jeg skal vokte over som en liten hauk), Kvist. Rakk innom litt av hvert. Og spiste sushi til lunsj. Deilig dag, altså!
Den fine kurven på bildet over måtte jeg bare ha (Granit 149,-)
Påskeeggene var på tilbud på Åhlens, så slapp jeg å blåse ut egg her hjemme!
Nå skal jeg entre kjelleren og gi tallerkenhylla en siste omgang med malekosten, så får vi se om den kan henges opp i morgen. Fjeldborgmannen koser seg i snikkarbua, og det ser ut til at tv-benken blir ferdig i løpet av påsken. Jommen sa jeg effektiv kar!
PS! Titt inn på Apartment Therapy, der har de jaggu titta inn på Fjeldborgkjøkkenet!

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en drømmedag, jeg kunne gått i dine fotspor hele veien!:) Ha fine påskedager! Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Glad påsk!!!
  kram annaleena :):):)

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en bra shoppingrunde ja! Om en måneds tid tar jeg samme runden - gleder meg!!!

  Kos deg med fri og artige gjøremål!

  Klem Camilla ;)

  SvarSlett
 4. Så kult at du har blitt tilegnet et eget innlegg hos Apartment Therapy. Det er fint at internett er så tilgjengelig tilogmed fra andre siden av denne verden. Det fasinerer meg å tenke på. Men du har jo et kjøkken som er helt fantastisk da. Kjøkkenet ditt skulle jeg gjerne ha klippet ut og limt inn i mitt. Hehe, hadde det bare vært så enkelt.

  Oslotur er alltid gøy. Du har jo vært på mange artige forretninger. Shabby er en av mine favoritter i Oslo. Regner med at du kjøpte Liberty stoffet der...

  Ønsker deg en god påske kjære deg. Nå er det snart natta for meg. Kjenner jeg siger lenger og lenger ned i sofaen her jeg sitter. Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 5. Høyres ut som ein fin oslotur! Kunne godt tenkt meg det, eg òg! Enn så lenge er ikkje Bergen så verst, heller;-)

  Så gøy med innlegget i AT! - må vere kjekt å bli "funne" slik! Og kjøkkenet såg minst like lekkert ut i am. språkdrakt;-)

  Ha ein fin påske!

  IJ

  SvarSlett
 6. Sitter på nattevakt. Ikke så vanskelig å holde seg våken når en ser på din inspirerende blogg. Hørtes ut som en flott Oslodag!!

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg oppdaget bloggen din nå, og må bare si: for en UTROLIG fin blogg! Helt fantastiske bilder!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også