søndag 18. april 2010

Noen av gårsdagens skatter

Tre loppemarkeder i går, og god uttelling, får man si. Ikke så mye stoff, men diverse små møbler (og en skolestol!), verdens kuleste teppepose, Torbjørn Egners lesebok, litt husgeråd og en fantastisk veske (som mamma mener er en toalettveske, noe jeg ikke bryr meg om, siden jeg skal bruke den som håndveske). Nok skatter til to innlegg, altså blir det et loppeinnlegg til i uka som kommer:)
Nå skal vi til Tønsberg og lete etter sushi, før vi skal besøke en helt fersk baby på sykehuset. Tihi!
Fin søndag til deg som er innom!

27 kommentarer:

 1. FRØKEN....digga skattane dine!!!
  Nydeleg teppedyne og rålekker(toalettveske;)

  Kos dykk med sushi og babybesøk!

  SvarSlett
 2. Utrolig fine ting! Var på loppemarked i dag jeg også, men fant ingenting. Elsker fargen og mønsteret på teppeposen! ♥

  SvarSlett
 3. Elsker syskrinet du har funnet. jeg var på loppemarked jeg også, jeg fann noen bra småting. ;))

  SvarSlett
 4. Så flotte skatter du har funnet!! Teppeposen var superflott :)

  SvarSlett
 5. oi.For en fantastisk teppe-pose..For en farge*HELDIGE DEG*
  Det var helt utrolig..

  Herlige kupp du har gjort.. ♥ loppis:)

  Klem på deg

  SvarSlett
 6. WOW? Søren fant du dette hen? Den teppeposen hadde jeg jublet over! Og for ikke å snakke om vesken! Jeg var litt sent ute, men fikk med meg litt hjem for det. Lurer på om dere kjøpte skolestolen på Haukerød skole? Jeg stod ihvertfall leeeeenge og kikket på en skolestol på hjul der, men da hadde jeg akkurat kjøpt to andre spisestuestoler, så jeg var dum nok til å ikke drasse den med meg. Men jeg ANGRER! Og mannen i huset har hørt det et par ganger nå kan du si! Uansett, var det denne stolen du kjøpte, så er jeg ihvertfall glad for at den havnet i et superfint hjem!

  PS: Takk for at du nevnte bloggen min i artikkelen deres i Rom 123. Det var veldig hyggelig!

  Fin søndag videre:)

  SvarSlett
 7. Toalettveske eller ei, den veska var kjempekul!! brukte selv farmors gamle toalettmappe som håndveske. Så mange fine skatter du fant, altså.

  SvarSlett
 8. Så fine ting du har funnet deg:) Nyyydelig vatteppe!

  SvarSlett
 9. ååååååååååååå heldige du! Til min store fortvilelse skjedde tydeligvis ALT denne helgen, så jeg gikk glipp av alt som heter loppis! Krysser fingrene for at det er noe neste halg oxo!

  Utrolig flott den sy-oppbevarings-tingen! ;)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 10. Hei. Flotte funn! Fantastisk teppe. Og bøker. Og... :)Jeg har vært på to av de samme loppemarkedene denne helgen og er også fornøyd med diverse innkjøp. Fikk ikke med meg det på R, men så kan en jo heller ikke få med seg alt her i livet. Ha en fortsatt fin søndag. Heidi

  SvarSlett
 11. Fantastisk flotte ting du har funnet. Heldig du!

  SvarSlett
 12. wow!! fantastiske skatter! Heldige du:-) Ble ingenting på meg.Vått og fullt var det og:-(. Jaja..neste helg er det påan igjen:_)

  Fin søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 13. Det gule teppe var helt fantastisk. Ser ut til å være i kjemp god stand også, det er ikke verst. Gleder meg til å se resten av dine skatter. Håper dere fikk dere sushi.

  SvarSlett
 14. Du har hatt lykken med deg, ser jeg :)
  Det teppet var superskjønt og det syskrinet likte jeg supergodt.
  Nå har du vel snusket på bebisen, koselig å dra på babybesøk, kjenner babylukten helt hit.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 15. Så flotte skatter!!! Den gule posen var kul.....

  SvarSlett
 16. sikken nogle fantastiske loppefund, du der har gjort dig, heldige dig:)
  Hilsen stine

  SvarSlett
 17. Så mye fint du fant! :)

  SvarSlett
 18. Din heldiggris!!!!!!!! For et flott teppe og herlig veske. Og det syskrinet hadde utrolig fine bein!!!!!
  Misunnelig!!!!

  Stine

  SvarSlett
 19. Hei!
  Så mye fint du fant! En skikkelig vitaminbombe det vatteppet!
  Jeg var bare i Runarhallen og på Haukerød jeg og fikk med meg en kakeboks hjem. Orket ikke når det var så mye folk.
  Leste artikkelen om dere i ROM123. Er så gøy når det er jenter som bor i samme by som er så flinke! Vi burde kanskje få til et bloggtreff her i fjorden snart?
  Klem fra Marie

  SvarSlett
 20. Oi - så fine ting!! Saknar litt å ikkje ha vore på loppemarknad idag, kjenner eg... Men så har eg hatt ein nydeleg dag likevel, altså:-)

  Spennande kva meir du har funne..!

  SvarSlett
 21. Ålright! Haukerød, ja. Jeg fant ikke mange stoffene der, så posen må nok ha ligget ganske gjemt, ja! Hvis ikke dere hadde vært der en gang tidligere før jeg hilste på Vidar, da. Heldig var du ihvertfall! Nja, jeg så den røde skolestolen jeg også, den var litt for ødelagt for meg også. Men tenkt egentlig på en annen som stod der. Jaja, kan ikke proppe hus og garasje fullt heller!

  :)

  SvarSlett
 22. Åh ett sådant där syskrin skulle jag bli överlycklig av att hitta!
  /Ylva

  SvarSlett
 23. Heliggris:) Det gule teppet var jo PERFEKT!!! og ikke så "gærne" de andre tingene du fant heller..;) Gleder meg til å se neste del av handelen
  Ha en flott uke som kommer!

  SvarSlett
 24. gratulerer med loppene! det er så fantastisk å finne slike skatter! jeg har selv vært på to i helgen og skal legge ut noen biter av min fangst! lenge leve loppemarked!

  SvarSlett
 25. For et nyyyydelig vatteppe!! Den solgule fargen var helt skjønn og jeg ønsker meg også et teppe i den fargetonen! Synes det er vanskelig å finne gule ting i riktig mønster men du klarte det altså.Supert syskrin også! Mamma hadde et sånt. Vet ikke hvor det har blitt av det. Kanskje loftet må undersøkes nærmere der hjemme. Og veska var superfin!! Spiller ingen rolle om det er en toalettveske. jeg ville også ha hatt den dinglende over armen i hverdagen. Jeg letter etter 70 talls toalettlommer i plast.Sånne som man hadde hengende på veggen på 70tallet. Vil ha den så glorete som mulig :)
  Gleder meg til å se flere av funnene dine! Jeg elsker loppemarkeder og jeg blir aldri lei av å se hva dere andre finner også! ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 26. For et nyyyydelig vatteppe!! Den solgule fargen var helt skjønn og jeg ønsker meg også et teppe i den fargetonen! Synes det er vanskelig å finne gule ting i riktig mønster men du klarte det altså.Supert syskrin også! Mamma hadde et sånt. Vet ikke hvor det har blitt av det. Kanskje loftet må undersøkes nærmere der hjemme. Og veska var superfin!! Spiller ingen rolle om det er en toalettveske. jeg ville også ha hatt den dinglende over armen i hverdagen. Jeg letter etter 70 talls toalettlommer i plast.Sånne som man hadde hengende på veggen på 70tallet. Vil ha den så glorete som mulig :)
  Gleder meg til å se flere av funnene dine! Jeg elsker loppemarkeder og jeg blir aldri lei av å se hva dere andre finner også! ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 27. Så stilig det syskrinet er....Det skulle jeg gjerne hatt.

  Ha en fin dag!

  Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også