tirsdag 6. april 2010

Kreativering og noen små nyanskaffelser

Litt av mitt nye stoff ble materialisert til en stolpute i går kveld. Deilig å sy noe så lettvint! Jeg fylte den med et dobbelt lag platevatt, det ble helt supert. For å stabilisere sydde jeg gjennom hele puta på fire punkter, brukte heklegarn i lysblå, lysrosa og lilla. Den supersøte fuglen er et strykemerke fra Shabby, vet ikke helt hvor den havner ennå, men fint blir det! Fra samme merke kjøpte jeg klistremerker med dyr og sopper. Er nok litt barnslig, jeg.

Bursdagskalender fra Rice, også kjøpt på Shabby. Knaggen fant jeg på Indiska, den passer jo perfekt til den grønne kanten på kalenderen...

Her er noen av påskeprosjektene mine. Den fantastiske lille stolen stod igjen her etter de forrige eierne, og jeg er så glad for den! Spesielt i nymalt lyseblå drakt. Oppå ligger lærer-meg-å-hekle-prosjektene mine. En vakker dag har jeg plutselig produsert en perfekt lapp!
Også har jeg testet tekstilmalingen og sjablongene jeg kjøpte på Stoff og Stil. På verdens antagelig mest turkise pose, et resultat av litt vel ivrig bruk av tekstilfarge i sommer (!). Jeg har mange sånne poser... i turkis. Denne får prøve seg som strikkepose.
Nå sier jeg takk for i kveld, og på snarlig gjensyn. Jeg har litt dårlig samvittighet for endel spørsmål som er stilt i kommentarfeltene mine, og fremdeles står ubesvart. Derfor skal jeg samle dem sammen i en liten haug og svare som best jeg kan. Snarest. So long!

19 kommentarer:

 1. Så fine bilder til å bli glad av! Likte godt fuglen inni perlene... Og fin pute du har sydd! Min symaskin står bare og venter på bedre tider mellom en kommode og en vegg.. hM.

  SvarSlett
 2. Ååå så mye kjekt!! Elsker den nydelige fuglen:)Hvor har du kjøpt den??

  SvarSlett
 3. Så mye kjekt du har fått deg. puten til stolen var genial, tror jeg må låne den ideen;-) Lurte på om du har fargekoden på den lyseblåfargen du har malt den lille stolen? Liker den fargen utrolig godt.
  Har den samme bursdagstavlen fra rices selv, den er så grei.

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 4. Nydelig farge på den stolen og for en fin bursdagskalender:)
  Skjønner godt du blir kreativ i den Kroken din, så mye fine stoffer og en "hau" av ting og tang som trengs for å få kreativiteten til å jobbe fritt :)
  Klæm fra me

  SvarSlett
 5. Juhu Ingrid. Så flott innlegg du har laget. Jeg elsker Shabby og ser du har vært og handlet der. Jeg angrer som en gal på at jeg ikke kjøpte den kalenderen sist jeg var innom der. Jeg skal definitivt kjøpe den neste gang jeg kommer over den. I tillegg har du inspirert meg til å sy stolputer selv. Jeg vil så gjerne bytte ut saueskinnene på spisestuestolene nå når vi nærmer oss sommeren. Så er kassa slunken, men jammen kan jeg sy dem selv. Ikke noe problem! Takk for tips!

  SvarSlett
 6. Tittet innom en liten tur....du har et utrolig flott hjem må jeg si, også tar du bilder med så fint lys!
  Takk for titten;)

  SvarSlett
 7. Du bruker så mange gode og deilige fristende sukkertøyfarger, jeg liker det så godt!! Men synes det er litt skummelt å starte selv med det hjemme... Vet liksom ikke hvor jeg skal begynne!

  -E-

  SvarSlett
 8. For noen herlige, inspirerende bilder du deler her:) Likte veldig godt den fuglen inni sirkelen av perler, kjempesøt. Flott pose du har laget deg også:)

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så mange fine ting!! Likte godt strikkeposen din. Gler meg til å se hva heklelappene dine blir til :-)
  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 10. Ååå så mye fint:) Moro med noe nytt nå på våren.

  Fiiin kveld til deg,
  Klemmer

  SvarSlett
 11. Fiiin blogg - og finfin reportasje om deg/dere/hjemmet deres i rom 123 ;-)

  SvarSlett
 12. Åh nå ble jeg inspirert!
  Så kreativ du er!
  Symaskinen kaller føler jeg...
  Herlige stoffer du har!

  Ha en finfin torsdag!

  SvarSlett
 13. Heisann:)

  Nå har jeg kost meg med rom 123, og dermed oppdaget denne bloggen;)
  SÅ flott reportasje, fikk gode ips og ideer, og knallfin blogg du har!
  Frisk og fin, får lysst å hente fargerik maling å sette i gang;)

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 14. Hei, måtte bare inn og gratulere deg med kjempe fin artikkel i rom 123. Jeg synes det var noe kjent med stuen da jeg åpnet bladet, var hvertfall kjempe kjekt å lese. Ha en flott torsdag.

  Hilsen Ann Kristin

  SvarSlett
 15. Eg sit og les i Rom 1-2-3, men tok meg ein pause for å skriva ei helsing til deg. Eg forstår godt at det er drømmehuset:-) Ha ein fin dag frå Vivi

  SvarSlett
 16. Eg sat ute i sola og bladde gjennom det nye Rom123 og oppdaga at du var der! Så flott reportasje! Gler meg til å finstudere den når det vert stilt i huset til kvelden! :)

  Fortsatt god torsdag...

  SvarSlett
 17. ENDELIG kom det nye Rom 123 i postkassen min! Jeg har gledet meg lenge til å se nærmere på hjemmet til en av mine favorittbloggere - DEG! Takk for masse inspirasjon! Gratulerer med en kjempeflott artikkel :)
  Nå nærmer det seg helg allerede, og jeg håper det blir deilig, solrik vårhelg hos Fjeldborg-folket! Klem

  SvarSlett
 18. Gratulerer med nydelig reportasje :)
  Det er den fineste saken jeg har lest på lenge.

  God solskinns-helg!
  Beste hilsner Jeanette

  SvarSlett
 19. Hei, sitter og leser om det flotte hjemmet ditt i Rom 123 nå, og skulle så gjerne fått fargekoden til soverommet deres? Lurer også på fargen du har brukt på det fine CD skapet ditt i stuen?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også