søndag 25. april 2010

Detaljer

Noen små detaljer fra soverommet er visst det eneste jeg duger til å vise frem i dag. Jeg utnytter hver minste rest av stoffene mine, og har laget noen kjeder av stoffstrimler og treperler. Henger og pynter på greina jeg har flyttet fra hallen til soverommet. Ble veldig fint, skal komme med noen helhetsbilder når det er litt renere og ryddigere... Lampen er fra Åhlens og speilet fra Lisbeth Dahl. Veggfargen har jeg dessverre ikke koden på til dere som har spurt:(
I dette rommet skal det rives tapet og pusses panel med tid og stunder. Strietapeten ligger rett på panelen (som man kan skimte på det venstre bildet)... Men det er rart med hvordan man blir vant til at ting bare er sånn, særlig når det er nok av andre sysler å ta fatt på.
Vi planlegger terrasse for harde livet, og har brukt endel tid i hagen i dag. Utelivet står liksom rett rundt hjørnet nå! Så der ligger nok førsteprioritet i månedene fremover.
Fredelig søndag ønskes fra Fjeldborgen.

12 kommentarer:

 1. flotte, flotte billeder. Jeg er vild med de der kæder du har lavet, og som hænger på en gren foran en gammel sort kjole med en fin krave... dejlig kontrast

  Stine:)

  SvarSlett
 2. Eg blei så enormt inspirert av den greina du hadde over den knallfine kommoden! Trur eg må ut i skogen ein dag og finne meg ei slik eg og!! Fin blogg:-) God søndagskveld!!!

  SvarSlett
 3. Du har simpelthen den flotteste blog jeg længe har set.. Du bor helt fantastisk, lige efter min smag!! Dig skulle jeg gerne besøge! Virkeligt flot!
  kh Rakel ;)

  SvarSlett
 4. Hei hei,
  det ligger en liten ting til deg på bloggen min ;)
  Fortsatt fin kveld!
  klem RAndi

  SvarSlett
 5. Hei, du har det kjempefint!! Lampa har jeg også tenkt å kjøpe, den er så fin. Jeg har sendt deg en mail for du skjønner jeg liker så godt fargen på skapet du viser i rom 123 s 17. Men bare hvis du har koden så har jeg blitt kjempeglad. Var uheldig, må ha fått feil maling hos fargehandelen i går. vennlig hilsen Anita

  SvarSlett
 6. Digger kjedene altså. God ide, har endel gode ideer som har hopet seg opp nå, så er vel bare å sette igang å kreere :) Du er en flink fotograf også Ingrid!
  Fredlig kveld til deg og ;)

  SvarSlett
 7. Så stilige kjeder! Og ikke minst utrolig fine og inspirerende bilder. Parasoller ja... MÅ ha en jeg også, om de jeg har nå blir solgt i løpet av de neste tre- fire ukene ( det er da en stor restordre som jeg kan legge til masse på, hihi, kommer) så kjøper jeg flere. Men om du vet at du helt sikkert kommer en tur til Porsgrunn eller vil bestille i nettbutikken etterhvert kan jeg holde av en til deg altså:)

  Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 8. Hei!
  For en spennende og inspirerende blogg du har!Skjønner godt at det er mange som følger deg, jeg slenger meg på jeg og.
  God søndags kveld!

  SvarSlett
 9. Flotte bilder og flotte kjeder :-)

  SvarSlett
 10. for en fin blogg! du har så mange herlige bilder - og jeg blir så inspirert, alt jeg vil er å sy, male, hekle, pynte og gå på loppis, hurra!

  SvarSlett
 11. Virkelig smukke billeder du tager! og kan se at du holde af rigtig mange af de samme ting som mig :0)

  dejlig dag til dig, KH Karen Marie

  SvarSlett
 12. Flotte interiør bilder dette.
  Lar meg imponere av de gode lyse fargetonene :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også