torsdag 8. april 2010

Maganda og Rom123

Jeg har fått herligheter fra Maganda i hus! Stoffene er kjøpt i hennes vesle stoffutsalg, mens øredobbene er handlet i Epla-butikken hennes. Flink dame altså! DIGGER øredobbene, og de falt helt klart i smak i barnehagen jeg jobber i også. Har hatt mange små fingre på øreflippen de siste to dagene:)


Også er Fjeldborg dokumentert i den kulørte presse. Føler meg veldig kulørt for øyeblikket, da det var litt i overkant mange faktafeil i artikkelen. Vet ikke om jeg skal bruke plass her på å presisere ALLE, men føler meg iallefall forpliktet til å si at huset vårt alldeles ikke stod tomt (her bodde det da en familie på fem!!), ei heller var det ubebeboelig da vi flyttet inn. Da tror jeg ikke vi ville overnattet her den første natten etter at vi hadde overtatt huset!
Ikke var det linoleum her, heller. Vi har fjernet et laminatgulv på kjøkkenet og i entreen. That´s it. Derfor er heller ikke linoleum det verste jeg vet (er riktignok ikke særlig glad i laminat, men det er da noe ganske annet). Vi vurderer faktisk linoleum på det nye badet vårt...
Madicken er nok ene og alene valgt ut og bragt i hus av matmor og matfar sjøl, selv om det kanskje høres mer interessant ut at hun ble gitt oss av venner... Vi var dog heldige og fikk trær til hagen av vennene våre da vi flyttet inn.
Jeg har aldri pendlet til Oslo, og vi hadde begge jobb i Sandefjord da vi flyttet. Til dere som kjenner meg og lurer på om jeg har begynt i barneskolen, neida, jeg jobber i barnehagen ennå:)
Vel, vel. Nok sagt. Det er flere ting jeg kunne satt fingeren på, men det viktigste for meg er at naboene våre vet at noe i reportasjen dessverre er fiksjon, i forhold til omstendighetene rundt kjøp og oppussing. Og at fiksjonen ikke er konstruert av oss.

Håper uansett at du som leser dette har kost deg med reportasjen i bladet, eller at du kommer til å gjøre det! Bildene er fine, og deler av teksten er selvfølgelig korrekt:)
Nå skal jeg kose meg med de nye Magandastoffene mine, fin kveld til bloggland og alle som er innom!

29 kommentarer:

 1. ..Så ergelig..Herregud..Det er spesielt at de ikke har riktig fakta i bladet.Skjønner du er litt frustrert da..
  Er bladet kommet ut i butikkene?
  Gleder meg uansett til å se repotasjoen, gratulerer så mye.

  Ønsker deg en skjønn kveld videre:)

  SvarSlett
 2. Så fina saker och så KUL med repotaget!!!
  Love to be her:):)
  kraam Annaleena

  SvarSlett
 3. Så frustrerande med så mykje feil i artikkelen - men likevel; gratulerer med omtale - det er jo kjempekjekt:-)

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 4. Oj, det hørtes ut som en litt spesiell opplevelse å lese om seg selv slik..:) Men så morro da, gleder meg masse til å se bildene i bladet for hjemmet deres er så utrolig flott og inspirerende! Og nydelige ting du har kjøpt.
  klem

  SvarSlett
 5. rart de har klart fått med så mye feil, trodde de var pliktet til å skjekke opp sånt jeg..menmen...
  huset deres er vertfall nyyydelig :D jeg drømmer om hvite gulv her hjemme, men det blir nok med drømmen...
  ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 6. Bildene var nydelige!
  Det var jo nesten som å komme "hjem" jo! :)
  Titter nemlig ofte innom bloggen din, og ble nesten litt småør når jeg så bildet i innholdsfortegnelsen... "for er det ikke....jo....det må jo være Fjeldborg!!!"
  Nesten litt småpsyko, men setter utrolig pris på bloggen din, og blir inspirert gang på gang!

  Ønsker det søteste paret en strålende kveld med og uten faktafeil! ;)

  Mvh,
  Simte

  SvarSlett
 7. Forstår veldig godt at du er frustrerert, når du blir såpass feilsitert i en stor artikkel... Har ikke lest den selv, men tror jeg må anskaffe meg bladet i mrg for å lese de :)

  Fiiiine bilder du viser frem i kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Synd at det var så mange faktafeil i artikkelen, men jeg gleder meg likevel veldig til å se bildene! :) Bloggen din er ellers kjempefin!

  SvarSlett
 9. Hei !!
  Fikk Rom 123 i posten i dag og leste artikkelen om Fjeldborg. Et nydelig og inspirernde hjem dere har, likte artikkelen kjempegodt( selv om den ikke var helt korrekt :)
  Cecilie

  SvarSlett
 10. Åh, sånn er ergelig. Skulle tro de hadde laget såpass mange reportasjer at faktafeil skjedde i "det små." MEN, når det er sagt, gleder jeg meg masse til å lese reportasjen og se bildene av mitt favorittbloggehjem! Skal kjøpe det med engang jeg kommer over det, er vel ikke i butikken enda kanskje?

  Maganda øredobbene mine er favoritter her og. Thelma er helt gærn etter smykker, så jeg må passe meg så jeg ikke får lange øreflipper ;)
  Kos deg med nye stoffer!!
  Klem

  SvarSlett
 11. Hei på deg!
  Fikk Rom 123 i posten i dag og begynte å "småbla" - klarte ikke holde meg unna selv om jeg burde gjort mye annet. Det første jeg tenkte - har ikke jeg sett det huset før?! Joda, jeg bor i samme område. Synd med alle faktafeilene, nydelige bilder. Syns forøvrig du har en flott blogg som jeg gjerne vil se mer av fremover.

  SvarSlett
 12. Det er helt utrolig. Min erfaring med journalister er at de får virkelig vridd ting man har sagt feil vei, det er noen gang ufattelig at det er mulig. Men bildene var super fine, og dere har et fantastisk hjem!

  SvarSlett
 13. Så spennende med egen reportasje i rom123. Gleder meg til å lese tross alle faktafeil. Kan vel ikke være så vanskelig å få faktaene rett skulle en tro??

  SvarSlett
 14. gratulerer med innlegg :) flotte bilder

  SvarSlett
 15. Ai, så morro. Det ante meg at du skulle ha en reportasje i dette bladet. Jeg tror jeg kjente igjen noen av teaser bildene i forrige nummer. Da gleder jeg meg til dette bladet kommer i butikkhyllen, og da skal jeg hive meg over artikkelen. Det er fint at du korrigerer journalisten, og jeg skal ha det i bakhodet når jeg leser.

  Ha en fin helg kjære deg. Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 16. hurra! gleder meg til å lese! bladet ligger og venter på meg. Syns jeg dro kjensel på noen av bildene.. hurra! Nå skal jeg lage meg en god kopp kaffe og lese blad! ha en fin fredag fjeldborg:-)

  SvarSlett
 17. makan til feil også da! var da ikke småting heller.. menmen, så kjekt at du har fått spalteplass uansett ;D håper bladet ramler ned i postkassen min en av de nærmeste dagene :D helst i dag så jeg kan kose meg i helgen :d

  SvarSlett
 18. Hej,
  har precis hittat till dig!
  Vilken superinspirerande och vacker blogg du har. Jag kommer göra fler besök!

  Vänlig hälsning

  millasv

  SvarSlett
 19. Jeg har kost meg med deres vakre hus og bilder. Skjønner frustrasjonen din, men pytt pytt... Det var gøy å lese om dere og alt dere har gjort... Det er første gangen jeg er innom her, pga rom 123, kommer jeg gjerne tilbake for å se mere;O)
  Hyggelig å bli kjent med dere *smiler*
  Ha en fin helg (tross feilene, som vi andre ikke ser... som ikke kjenner dere ;O)))

  SvarSlett
 20. Hei på deg:) Alltid en glede når rom 123 kommer dalende i postkassen og enda større glede når man finner artikler om blogger man ofte er innom. Ropte over meg til familien og viste dem... "sjå her, her e ho som har sydd puta mi" ;)
  Så synd at det var så mye feil i art., men du skal vite, jeg digger stilen din, superfine bilder i bladet.
  Ha ei fin helg.
  Klæm

  SvarSlett
 21. Hei!
  Las reportasjen i går kveld. Kjempe flott hus. Synd når da blir litt feil opplysninger..
  Syns bloggen din er kjempe fin. Sjølv er eg heilt ny i dette gamet. Linker til deg, og legg meg til som følger, for her vil eg tilbake :)

  Klem frå Christine

  SvarSlett
 22. utrolig kjedelig at det skulle bli sånn da- men godt du ser litt humor i det:-)

  Digger bloggen din...

  ha en flott kveld :) klemmer fra Wien

  SvarSlett
 23. Så artikkelen i går. Inspirerende!

  Virker som journalisten ikke lot deg lese gjennom før bladet gikk i trykken. Ergerlig. Jeg jobber som (frilans)journalist selv, og lar alltid folk jeg intervjuer lese gjennom saken før jeg sender den fra meg - nettopp for å unngå slike dumme faktafeil.

  SvarSlett
 24. Gratulerer med fin reportasje i ROM123! Jeg syntes jeg så noe kjent når de reklamerte for neste ROM123 forige gang, og neimmen fikk jeg ikke rett. Nydelig hus dere har. Irriterende med skrivefeil, men slik er det har jeg oppdaget. Jeg var sammen med Kaspara og Hvit Stil i Kamille i fjor, og irriterte med grønn over tekst (og bilder for den saks skyld...), men man er mest sannsynlig mer kritisk selv enn andre:) Fine bilder ihvertfall! Kos dere i helgen:)

  Maya

  SvarSlett
 25. Så herlig blogg du har! Fargerik og deilig stil. Vil gjerne følge deg videre - og så skal jeg ut å kjøpe 123;-) Velkommen innom min relativt ferske blogg om du har lyst! Mvh Laila

  SvarSlett
 26. Så gøy å lese artikkelen i rom123. Dere har et super flott hjem. Såå inspirerende!!
  Klem til deg

  SvarSlett
 27. Hei Ingrid!!
  Jeg har fult med deg og Fjeldborg en stund og jeg finner mye og god inspirasjon hos dere.

  Som takk for god inspirasjon og denne spennende bloggen vil jeg sende videre en Award til deg.
  Besøk bloggen min og se hva som befinner seg der!

  mvh Bergfrua

  SvarSlett
 28. Jeg har akkurat fått ROM 1*2*3 inn i hus og har storkost meg med reportasjen om deres fantastiske hus:) Det var flott å kunne lese dette blogg-innlegget også så man får en større helhet over det hele.

  Gratulerer så mye med reportasjen!

  SvarSlett
 29. journalister er en egen rase som ikke skiller mellom fakta og løgn.. dessverre.. trasig å bli utsatt for slikt.. er vel derfor det heter kulørt presse.. de setter vel mye farge på tilværelsen ..

  har surfedag i bloggland og fant deg via dans på roser.

  er så imponert over dere 'retro-damer' alvorlig masse flott på bloggene. her vil jeg se mer !

  ha en trivelig søndag.

  Hilsen Bea

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også