onsdag 24. mars 2010

Ryddig

Stoff, papir, blader, syprosjekter, bøker. Kroken min inneholder så mangt. I går fikk jeg ånden over meg, og kroken ble ryddet og vasket til påske! Fru Fly samler arbeidskroker i ett innlegg for tiden, så stikk innom og se på utvalget!
Lærerstolen blir jeg bare mer og mer forelska i, også er den faktisk riktig god å sitte på. En pute under stussen er til vurdering, for litt tresmak i baken får jeg unektelig ved lengre økter foran symaskinen.
Nå sitter jeg og ser at den søte lille settekassa jeg gikk fra på bruktbutikken i stad, hadde gjort seg veldig godt ved siden av min lyseblå containerhylle... Krysser fingre for at den fremdeles er der i morgen. En liten skatt til femten kroner ble med hjem, men den er ganske skitten, så den får jeg vise frem en annen dag! Fin onsdag ønskes fra Fjeldborg!

25 kommentarer:

 1. Ryddig, fargefullt og herlig :)

  SvarSlett
 2. For ein koseleg arbeidskrok du har! *imponert*
  Eg ynskjer meg òg ein sånn... Enn så lenge sit eg ved det store kjøkkenbordet vårt med prosjektene mine.

  Flott blogg òg, forresten - eg legg deg inn i bloggrullen min:-)

  IJ

  SvarSlett
 3. Åååå...jeg drømmer om en krok som din!

  Jeg stemte forresten på din spisekrok :)
  Måtte bare!
  Fikk så lyst til å spise frokost der ;)

  SvarSlett
 4. ååå sååå stilig, flotte farger og bare helt nydelig !!:)

  SvarSlett
 5. Hei Ingrid
  For et utrolig trivelig og nydelig arbeidsrom! Er jo litt misunnelig på den flotte skolestolen din da! Tror jeg må manne meg opp neste gang jeg har vikariat på skolen min.....
  Nydelige farger i kombiansjon her, tøff sort lampe og den isblå hylla; Herlig!
  Ikke rart du kreerer og blir skikkelig kreativ på et slikt rom.
  Ha en fin kveld og takk for titten!
  Klem Kaspara

  SvarSlett
 6. Den var helt fantastisk (som alt annet hos deg)! Elsker fargene! Jeg postet mitt arbeidskrok-innlegg i kveld før jeg så dette, men jeg redigerte litt og puttet inn en link til deg, håper det var ok:) God kveld!- Heidi♥

  SvarSlett
 7. Så deilig arbeidsrom du har - der ville jeg gjerne jobbet. Utrolig flott lys! Og den lyse blå hyllen var helt skjønn. Ha en flott kveld, hilsen fra Kastanjedamen

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg fant den koselige bloggen din nå, og har lagt meg til som følger!

  Kjempekoselig arbeidsrom du har! :)

  Klem

  SvarSlett
 9. oi, her skjønner jeg at du kan være kreativ. Her hadde du orden.

  Tusen hjertelig takk for den flotte puta. Likte den SÅ godt og den har fått sin plass i sofaen.

  Klæm fra me.

  SvarSlett
 10. For en herlig blogg du har,-...... og jeg som ikke har oppdaget den før nå. Et nydelig hjem.

  Du tar ikke opp bestilling på dine runde puter, vel? Hehe.. Jeg har lett etter sånne over alt..,men uten hell..

  Ønsker deg en god dag og uke!Hilsen Polly

  SvarSlett
 11. Herlig arbeidskrok! Liker veldig godt den lyseblå fargen på hyllen din + at jeg liker veldig mye annet på bildene :) Dette ser ut til å være en god plass å kreere på :)

  SvarSlett
 12. å heldige du medså fint arbeidsrom! inspirerende å ha det slik!

  SvarSlett
 13. God morgen!
  For en utrolig vakker og skjønne blogg du hjar! Jeg oppdaget deg på nib i forbindlese med spiseplassnimonasjonen! Nydelig fareger du bruker i interiøret!
  Kommer helt klart til å følge med hos deg!!!
  Jeg er helt ny her inne og strever litt med å komme i gang, mne øvelse gjør vel kanskje mester til slutt??!! Klem E

  SvarSlett
 14. så koselig og inspirerande arbeidskrok!
  digger stolene dine:)

  Helsin Beate:)

  SvarSlett
 15. Aiaiai, så herleg! Eg sug til meg inspirasjonen som ein svamp! :)

  God torsdag!

  SvarSlett
 16. Hej! Härlig blogg du har, full av färg och inspiration.

  Ha en fortsatt härlig kväll! kram Linnéa

  SvarSlett
 17. For et flott og kreativt arbeidssted:) Mitt egner seg for tiden IKKE til å bli tatt bilder av.... MASSE rot, stoffrester utover gulvet osv osv... Men regner med ditt ikke er så ryddig som dette hele tiden heller, hihi
  Nå har jeg endelig fått lagt deg til på "lista" mi på bloggen så jeg får fulgt bedre med her:)

  SvarSlett
 18. Å, for et hobbyrom! Kjempeflott :))

  SvarSlett
 19. Å for en inspirerende arbeidskrok!! Her kan jeg tenke du elsker å være:)

  SvarSlett
 20. This blue shelf is killing me :) It's beautiful!

  SvarSlett
 21. Hei!
  FOr en utrolig inspirerende blogg du har! Elsker stilen din, og den arbeidskroken var jo bare så fargerik og "energirik", skulle ønske det var mitt rom!!! Kom plutselig over bloggen din, har ikke sett den før. Og jeg legger meg straks til som følger:) :)
  ha en finfin kveld , og påske .
  -Lindus:)

  SvarSlett
 22. Du har en utrolig inspirerende blogg og masse gode tips. Nydelige farger, deilig spiseplass, for ikke å snakke om hobbyhjørne!

  SvarSlett
 23. takk for hyggelig kommentar i bloggen min - det var fint så fant jeg veien hit! masse flotte bilder, men mest av alt ble jeg forelsket i systua di! Den var bare helt fantastisk og min plass ved kjøkkenbordet blekner betraktelig i forhold. fortsatt god påske!

  SvarSlett
 24. wow, i like this room. groeten uit Nederland.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også