søndag 21. mars 2010

Rask helg

Vips, så er det søndag kveld. Jeg synes liksom jeg skal rekke så mye i helgen. I tillegg til å slappe av og kose meg, gjøre morsomme ting, ting som gir energi. En vanskelig balansegang det der.
På lørdag fikk jeg kjøpt meg ny nål til symaskinen (den gamle knakk nemlig da jeg skulle sy sammen gi-bort-puta) og nå er endelig puta fylt og ferdig til avsending, bildet yter den ikke helt rettferdighet, synes den ser renere ut i fargene i virkeligheten. Så i morgen går den i posten, Agathe!
I dag er første etasje utsatt for en heller intens runde med lavendelvaskebøtta. Sol og vår i været er ubarmhjertig. Men jeg har også ligget litt på sofaen og snust inn ny inspirasjon fra mine favorittdansker. Noe som har resultert i et ønske om å male vår bittelille do svart. Hæ, tenkte du sikkert nå. Men jeg tror det kan bli fett! Et lite rom kan fint tåle masse mørk farge. Til og med taket blir svart i mine drømmer. Blankt og svart. Hæhæ! Vi får nå se hvor langt en stakkars påskeferieuke holder. Det er visst en rekke prosjekter i kø nå...
Nå tror jeg at Kitchen Aiden skal få kjørt seg litt, og at husbonden skal få varmt bananbrød når han kommer hjem fra fotballkamp! Kanskje jeg deler oppskriften i morgen? Nyt restene av den fredeligste kvelden i uka!

8 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken underbar kudde, och fina bilder!

  Ha en bra vecka!
  Kram Annaleena

  SvarSlett
 2. Ååååå som jeg gleder meg til den kommer i posten, den var SÅÅÅ fin. Kjempefine farger. Kjenner meg så heldig her jeg sitter.

  Ja, helgene er over bare man blunker, så mange planer før den begynner, men den er jo så kort og ikke alltid det blir som man vil.
  Denne helgen har vi vært i huset vårt på landet og da er som regeln planen....avslapping.... det fikk jeg sannelig gjort til gangs. Sov lenge og kom meg på noen turer og tatt litt bilder.
  Fortsatt fin søndagskveld.
  Klæm

  SvarSlett
 3. Du har en fantastisk blogg:-) Og bananbrød er en hit her hjemme og:-)

  SvarSlett
 4. ååå..bilde nr 2 var bare så herlig!

  SvarSlett
 5. så utrolig mye fint du har på bloggen din!! Flotte bilder av fine ting! Hit kommer jeg igjen:)

  SvarSlett
 6. Jeg er sikker på at sort do blir kjempefint jeg! Det er noe beroligende ved sort og det passer sikker godt til anledningen :))
  det er tross alt tilbehøret som til syvende og sist avgjør hva som blir fint, og jeg er bombesikker på at du får det superlekkert der inne. Skal du spraylakke selve doen da? ;)Gleder meg til å se resultatet! Jeg er litt hekta på det svarte for tiden.
  Du har rett i at det er reportasjen fra Bolig liv som henger på veggen. For meg er det å klippe i Bolig Liv verre enn å banne i kirken og det har aldri forkommet før men bladet kom ikke i tide forruge måned så jeg kjøpte det i butikken. men plutselig dukket det opp likevel, så da hadde jeg to. Luksus å kunne klippe i det. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 7. Jeg er sikker på at sort do blir kjempefint jeg! Det er noe beroligende ved sort og det passer sikker godt til anledningen :))
  det er tross alt tilbehøret som til syvende og sist avgjør hva som blir fint, og jeg er bombesikker på at du får det superlekkert der inne. Skal du spraylakke selve doen da? ;)Gleder meg til å se resultatet! Jeg er litt hekta på det svarte for tiden.
  Du har rett i at det er reportasjen fra Bolig liv som henger på veggen. For meg er det å klippe i Bolig Liv verre enn å banne i kirken og det har aldri forkommet før men bladet kom ikke i tide forruge måned så jeg kjøpte det i butikken. men plutselig dukket det opp likevel, så da hadde jeg to. Luksus å kunne klippe i det. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 8. Heisan Ingrid!
  Tusen tusen takk for den fine vimpelrekken som lå i postkassa til morgen i dag!!!! Så fine farger og papir!
  Likte veldig godt at det var en papirvimpel fordi den blir annerledes enn de jeg selv lager.
  I dag skal den få være en del av en bursdagspyntet stue.Moren min har bursdag og den skal feires her hos oss.
  Vimpler skaper skikkelig festsus synes jeg.

  Takk også for koselig kort. Du lager så mange superfine ting, at du trang jammen meg ikke være engstelig for å overrekke meg noe, Ingrid!
  Flotte bilder som alltid på innlegget ditt også. Synes du tar utrolig flotte interiørbilder.
  Ha en glad dag og takk igjen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også