søndag 28. mars 2010

Hjemmepåske

Vi er hjemme i påsken, og diverse prosjekter står på plakaten. Etter en tur på Byggmax i går, kastet Fjeldborgmannen seg med iver og glød over det mest spennende prosjektet for uka, nemlig bygging av ny tv-benk! Konemor stelte på kjøkkenet og tryllet frem de lekreste retter...
Jeg lagde lam med tomat- og mozarellasalat og ovnsbakte poteter, og til dessert flesket jeg til med mango, gresk yoghurt, pasjonsfrukt og honning, en oppskrift jeg fant i siste Elle Interiør. Det var en perfekt dessert, frisk og god! Anbefales.
Her er Fjeldborgmannen i aksjon! Er spent på resultatet, og han sier at han skal fortsette i dag, så jeg krysser fingre for at jeg kan vise frem en fiks ferdig benk om noen dager. Vi har et herlig gammelt hønsehus, som for tiden fungerer som vedlager, verksted og lagringsplass. Er ikke trappa opp til loftet søt? Jeg drømmer å få en liten geskjeft gående uti her... Noen malingsstrøk og opprydning bare, så er det fritt frem!
Fin palmesøndag ønskes fra Fjeldborg!

15 kommentarer:

 1. Wow, for et utrolig fint hus dere har! Liker veldig godt fargepaletten du har, den er så balansert og gjennomført. Nice! Må si jeg ble både sulten og oppussingsinspirert av dette innlegget, det er jo ikke verst! Har sett endel på bloggen din og syns den er innmari
  fin. Jeg legger meg til som følger jeg :-)

  SvarSlett
 2. Så herlig! Fine bilder og maten så jo såå fristende ut.
  Så heldig du er som har en handyman :) Jeg har en fantastisk mann jeg også, men han kan vel ikke utropes til å være så handy, tjihi :)
  Ha en fin søndag!!!

  SvarSlett
 3. Dere har det fantastisk gjennomført og sjarmerende og fint. En egen liga ;)
  Imponerende matkunstner også. Gleder meg til å se fortsettelsen med hønsehuset. God hjemmepåske.

  SvarSlett
 4. I love it :) Helt fantstisk fint kjøkken dere har, og stue, og arbeidsrom...ja- jeg digger alt jeg. Den desserten der må prøves ut, nam nam. Forresten, de skapene du har uti gangen, hvor er de fra hen? De var veldig fine. Blomstene mine er laget av filt, kommer en oppskrift snart. Ha en heidundande fin påske.

  Klem

  SvarSlett
 5. Stilig kjøkken dere har. Og spiseplass. Akkurat i min stil.. *Drømmer*
  Spent på tv-benken deres. Du får legge ut bilder når den er ferdig :)

  SvarSlett
 6. Åh vilka härliga färgglada bilder...

  Jag blir så inspirerad!

  Kram

  SvarSlett
 7. For et fint kjøkken dere har - nydelige farger - lyst og fint! Til og med mine favorittlamper over benken..;-)

  Er også spent på hønsehuset - så heldige dere er! Gøy å gå å drømme om hvordan det kan bli!

  IJ

  SvarSlett
 8. Wow, for et kjøkken! Helt herlig!!
  Liker hele huset jeg da:)
  Har lagt meg til som følger, titt gjerne inn til meg og:)

  -E-

  SvarSlett
 9. what a great & beautiful kitchen. i love every detail!!!

  SvarSlett
 10. Du har det utrolig fint i heimen, liker stilen din og der ser jeg Oslolampen.......ønske, ønske, ønske, men har ikke bestemt meg for hva slags farge jeg vil ha.

  Vet du, Mozarellasalat er noe av det jeg hadde bestemt meg for å prøve i påsken, har aldri prøvd det, ser bare nydelig ut og dessertes hørtes frisk og god ut.

  gleder meg til å se hvordan tvbenken blir.
  Påskeklem

  SvarSlett
 11. må bare si det igjen...dine bilder er fantastiske!!
  så heldig som har et sånt gammelt hønsehus!!

  SvarSlett
 12. Veldig fint kjøkken du har! Så den samme oppskriften med mango og yoghurt og har planer om å lage den samme. Så så utrolig god ut. Nå ble jeg enda mere frista:)

  SvarSlett
 13. Hei, for en inspirerende blogg du har! Nydelige farger i interiøret ;) Nå har jeg lagt deg til i bloggrollen min ,så jeg kommer nok tilbake ;) Ha en fin påskeuke!
  Klem RoSaLiGa

  SvarSlett
 14. Høres ut som dere blir å få en flott påske hjemme! :) Er jo så gøy å lage og ordne ting til hjemmet, og ikke minst deilig mat...det så utrolig godt ut! :)

  God påske til deg og dine!

  Dorthea! :)

  SvarSlett
 15. Ingrid- trenger du en påske pyssel så ligger blomster "oppskriften" på Nib. God påske til deg og gubben ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også