Ingrids Gulrotkake:
- 4 egg
- 3 dl sukker
- 4-5 dl finrevet gulrot (tilsvarer ca. 5 gulrøtter, men dette avhenger jo av størrelsen på gulrota)
- 1.5 dl solsikkeolje
- 3 dl hvetemel
- 2 reale teskjeer natron
- 1 teskje vaniljesukker
- 2 teskjeer kanel
- 1 teskje salt
Så skal kaka i smurt springform på 24 cm, inn i 190 grader varm ovn. Der skal den stå i ca 40 minutter, vær obs på at du ikke smeller igjen døra hvis du har vært inn og kikket i ovnen, da kan kaka falle helt sammen.
Jeg lager glasur av:
- 1 pk kremost, i dag ble det Philadelphia, men Tine kremost med mandarin og ananas er også god.
- Ca 125 g melis
- Litt vaniljesukker
En kopp med ranunkler smaker også godt til. Hihi. Ranunkler er bare de vakreste! Også minner jeg om gi-bort-konkurransen min i forrige innlegg:)
God fredag!
så veldig deilig ut!
SvarSlettSå herlig å se at det kommer repotasje i R.o.o.m 123 av huset ditt...gleder meg!
Ha en fin helg..
klem
Du tar alltid så fine bilder :) GOOD fredag til deg og dine!!
SvarSlettDen oppskriften skal jammen testes ut! På bloggen min ligger en award til deg!
SvarSlettGod helg fra
Miss Monday
Hei.
SvarSlettNå har jeg sittet å kost meg gjennom mange av dine innlegg nedover her.
Liker stilen din og alle de fine bildene du tar. Likte spes. godt spiseplassen hos dere. Er det ei Oslolampe jeg ser føtterne på ved spisestua, den står øverst på ønskelista mi...ønske, ønske.
Ranunkler er bare det fineste <3
Ønsker deg ei fin helg.
Mmm...det ser gott ut, och dom är jätte fina bilder också:)
SvarSlettha en trevlig helg!
kram annaleena
Hei Ingrid
SvarSlettTusen takk for oppskriften! Har i grunnen aldri funnet noen god gulrotkake-oppskrift, så nå skal jeg prøve meg på din oppskrift. Kanskje det blir Ingrids gulrotkake på søndag.
Ha en flott dag i solrik by!
Klem Kaspara
som forandring kan jeg anbefale å bruke time kremost pepper i steden for kremost naturell i fyllet :) smaker himmelsk på gulrotkake!
SvarSlettSå nydelige og fine bilder du tar! FIn blogg som jeg skal tilbake til.
SvarSlett