søndag 6. desember 2009

Rosa!


Så inspirert av det rosa bildet jeg har vunnet at jeg måtte lage et rosa innlegg. Det rosa perlekjedet fant jeg i et smykkeskrin jeg brukte da jeg var liten. Det er antagelig fra 1986 eller der omkring, husker at jeg elsket å pynte meg med det kjedet. Og nå syntes jeg det var fint igjen. Rosa er tydelig en farge jeg alltid kommer tilbake til.
Julekulene fant jeg på Plantasjen, 29,- for røret med seks stk. De skal jeg pynte det hvite plasttreet som også kom med hjem derfra i går... det var satt ned til 39,- og jeg kunne ikke motstå det. Så nå blir det minijuletre i hallen, mer om det i morgen!

9 kommentarer:

 1. åh, jeg har helt dilla på rosa.

  SvarSlett
 2. flotte farger. og fint innlegg :)

  SvarSlett
 3. Vakre bilder du har tatt, og så kjempefint bilde du har vunnet! Rose er forresten en farge jeg også har blitt glad i igjen nå de siste årene - etter en overdose på åttitallet :-)

  SvarSlett
 4. *rosa er herlig! vi har malt et gammelt, hvitt speil knall pink og til og med far i huset synes det er helt perfekt;) hils pus og vidar*klem v

  SvarSlett
 5. fin blogg du har.
  håper det er ok om jeg linker til:)

  SvarSlett
 6. Hej!
  Ja visst är det härligt med rosa!
  Skickar din bild imorgon!
  Ha det!
  /MayaLee

  SvarSlett
 7. Heisann :))Endelig får jeg somlet meg til en liten stund foran pc'en.
  Hobbykroken din var så utrolig herlig i lyseblått!! Superfin hylle med mange fine ting på!!
  Oppslagstavla var jo bare helt super og som deg liker jeg også at ting ikke alltid henges opp men blir stående lent mot veggen i stedet!
  Måtte smile av overskriften på det siste innlegget ditt! Hos oss går det nemlig i rosa og lilla om dagen.
  Det rosa skapet er ferdig og jeg skal få tatt bilder og lagt ut senere i dag. Holder også på å male et gammelt skap inne hos datteren i lilla..Ganske lys tone denne gang. Har fått dilla på pasteller og har planer om å ta det helt ut denne ganegn hihi!!
  Blir man lei er det jo bare å svinge kosten med litt hvitmaling igjen..Moro er det i hvertfall å male med noe annet enn hvitt for en gangs skyld :)
  Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 8. Hei du :))Så gøy at dere vurderer å kjøpe Karlstad sofa! Vi er kjempefornøyd med vår! Den er god å sitte i og ruver lite i forhold til hvor mange sitteplasser den har. Vi har den hvite utgaven og det er kanskje ikke så praktisk med to kattejenter i huset men vi kjøpte ekstra trekk og putene kan faktisk vrenges og brukes på begge sider så det er 4 sider å slite på før det trengs vaskemaskin.
  Vi har hatt hvit sofa i mange år. Også mens datteren var liten og vi regnet med at det ble noen ketchupflekker men vi var ikke så opptatt av det. Den ble dusjet med flekkfjerner og vasket på 60 grader og vips var den hvit igjen..
  Den lillafargen du viser under ser ut til å være veldig lik den jeg bruker på datterens rom. Skal ned og sjekke nummeret etterpå. I hvertfall valgte hun lys lilla og jeg holder på å male et gammelt skap i grønt så her blir det pasteller en stund framover :)
  Blir spennende å se bilder hos deg etterhvert! ha en fortsatt fin dag! I ettermiddag skal vi en tur til gjenbruket igjen og titte etter nytt spisebord. Har så lyst på et gammelt med to innleggsplater.Bordet vi har fra før er så stort og det trenger vi ikke i hverdagen så det hadde vært greit med et hvor vi kan gjemme unna den ekstra lengden under bordet. Ha en fin ettermiddag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 9. herlig!:)

  ønsker deg en flott adventshelg,
  vibeke

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også