søndag 20. desember 2009

Juletrekavalkade


Se så, her er årets Fjeldborgske gigajuletre. Begynner å bli vant med å snike oss forbi det nå, og Madicken liker det kjempegodt, litt sånn skogsfølelse for skogskatten, midt i stua. Stas.
Pynting av tre er jeg lite høytidelig på, har litt forskjellig pynt som jeg vet passer sammen, så her er det frihåndsprinsippet som gjelder. Ingen sirlig planlegging på forhånd, bare øyemål og fri lek! Autistmannen syntes dette ble litt vanskelig, så han var søt og serverte vann og knøt bånd på den pynten som manglet, mens han lo av Hjemme Alene på tv og sikkert tenkte sitt om denne kona som er såpass lite symmetrisk av seg, hva julepynt angår.
Pynten er litt herfra og derfra, er spesielt glad i porselenspynten fra Anne Black og paljettkulene fra Rice. Sinkhjertet med bambipakkelapp på laget jeg i går, av pakkelapper som fulgte med Rom 123 for et par år siden, og ble veldig fornøyd med dem. Har kjøpt finfint papir fra NettPynt og håper jeg rekker å klipplime litt av dette til treet.
Det fine filtteppet juletreet står på fikk jeg av søteste Liv, det passer helt perfekt, tuuuusen takk igjen:)
Og selvfølgelig har vi treet vårt i sinkbøtte... mange erfaringer rikere enn i fjor da stakkars mannen måtte hente sand på stranda og stod ute i kulda i flere timer for å få treet til å stå i bøtta (som i tillegg viste seg å være lekk), har vi år plassert en relativt stygg plastikkfot med perfekt diametermål oppi bøtta, og voila på to minutter stod treet perfekt! Et godt tips til nybegynnere med sinkbøtteplaner.
Nå håper jeg Ikeas pepperkakedeig er litt mer medgjørlig etter en halvtime på trappa i -9, sånn at jeg snart kan tippe i sofaen etter en lang dag på farta:) God søndagskveld!

6 kommentarer:

 1. Nyyyydelig juletre, og så deilig julestemning på bildene under. Jeg har ikke fått vært i Blogglandia på et par dager, fordi det har vært så hektisk her, men nå var det godt å være tilbake igjen.

  Ønsker deg noen deilige førjulsdager!

  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 2. Så lekkert juletre og julepynt! Og så fint med sinkbøtten og lurt med en juletrefot oppi. Vi fikk kjøpt juletre i dag og jeg gleder meg til å gå i gang med pyntingen. Ha en fin førjulstid.

  SvarSlett
 3. Kjempefint tre - og pusekattpynt :)

  Ønsker deg en riktig god jul med masse kos!
  Klemmer Hilde Iren

  SvarSlett
 4. Dette går rett heim hos meg. Råfint!

  SvarSlett
 5. For en pus du har, må bare si det igjen!VAKKER pus!
  Elsket at du har puttet juletreet i sinkbøtte, så mye penere en en gigantisk juletrefot som ødelegget det "estetiske"!
  Nydelig, symetrisk tre:)*love it*

  SvarSlett
 6. Hei du :))Det er tydelig at jeg ikke har rukket å besøke noen her i bloggbyen på et par dager! Du er en av de første bloggene jeg klikker meg in på når jeg skal hente inspiarasjon og plutselig har jeg gått glipp av flere innlegg her inne! Alt fra nydelig julestemning med hest til lekkert juletre i sinkbøtte!
  Det er smart og koselig med bøtte!
  I dag skal det kjøpes juletre hos oss også! Egentlig har vi tradisjon i å pynte treet lille julaften men for å unngå litt stess så pynter vi det på bittelille julaften i stedet..
  Når treet er i hus er det jul! :))
  Håper at jeg også får tid til en liten runde med konfekttrilling før den store dagen. Akkurat nå er det litt mye igjen men plutselig er vi i havn og da er det ekstra koselig å kunne sette seg med litt
  kos med marsipan og sjokolade :))
  Ønsker deg en riktig god jul! Kos deg MASSE i det nydelige huset deres! Juleklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også