søndag 6. desember 2009

Lucky me...


... jeg har vært så heldig å vinne et fotografi fra MayaLees Etsy shop gjennom Fryd+Design sin fantastiske julekalender! Etter mange runder med valgets kval, falt jeg for dette vakre bildet med kirsebærblomster "Ethereal Cherry Blossoms". Rosa er tydeligvis fargen min for tiden, i går kjøpte jeg nemlig lys rosa maling, som vil stå seg perfekt til dette bildet. Hihi, det er deilig å være litt heldig!

1 kommentar:

  1. Heldige du! Nydelig bilde - tror jeg må spandere et på meg selv fra butikken hennes...
    God uke :)
    Hilde Iren

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også