tirsdag 22. desember 2009

God jul fra Fjeldborg!


Det er litt trist at adventstiden er over, den er jo nesten den koseligste! Dagens god-jul-innlegg er derfor ikke så veldig julete, så ikke fallhøyden skal bli så stor når jeg er tilbake igjen om noen dager:)
Vi skal feire med masse familie til fjells og gleder oss, men aller først skal jeg ut og spise med gamle og gode venninner, og feire juleferien (min første siden ungdomsskolen tror jeg)!
De øverste bildene i dag viser gamle bilder hengt opp på nytt sted, er så fornøyd! Så plutselig at det var helt riktig at de skulle henge der ved siden av vårt egetproduserte lerret. Bildene er fra Rice og det er Susanne Schjerning (putedronningen) som står bak. Har hatt dem på forskjellige vegger i flere år og nå henger de altså sammen over sofaen. Mye mulig stuebordet får den lillafargen som er dekor over elgen!
Ønsker alle som er innom en riktig god jul og noen deilige late romjulsdager!

6 kommentarer:

 1. For en fantastisk blogg du har og et for utrolig nydelig hjem. Nå har jeg lest alle innlegg helt bak til TORSDAG 19. FEBRUAR 2009 og sugd til meg all den informasjonen og inntrykkene jeg klarte! :-D
  Takk for at du deler dette med oss.
  Digget forresten den nye sofaen din og det lekre kjøkkenet!

  SvarSlett
 2. Mange koselige bilder, og et veldig fint juletre! God jul til deg :)

  SvarSlett
 3. Fine bilder av et veldig koselig hjem. Håper julen så langt ahr vært fin, og at resten av juletiden blir fullt av gode stunder. Ønsker deg også alt godt for det nye året, og ser frem til å følge den inspirerende og vakre bloggen din i 2010 også.
  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 4. Hej
  Oj, här är det mycket att se,
  härligt att läsa, och se dina undrbara bilder, besök gärna mina två boggar;

  https://vindsromantik.blogspot.com

  www.magsromantiskasmycken.blogspot.com

  Nu ska jag fortsätta botanisera på din underbara blogg.

  Många Kramar
  /Maggan

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Så nydelige bilder!
  Ønsker deg en flott nyttårsfeiring og takker for et fint bloggeår!
  Godt nytt år!
  Stor nestennyttårsklem
  Hilde Iren

  SvarSlett
 6. Du er sååååå flink Ingrid. Jeg har vært inne på bloggen din fra tid til annen mange ganger. Skrytt til mamman din her en dag tidlig i høst og... Nå er det på tide å si: du er et interiørgeni. Moro å se. Takk.
  Julehilsen fra Mia (mamman til Kari, Fridas barndomsvenninne:D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også