onsdag 16. desember 2009

Endelig!


Resultatet av de siste dagers tålmodighetsprøve er nå et faktum: en vanvittig suksess! Så deilig med STOR plass, jeg slanger meg virkelig i hjørnet mitt. Her er det plass til mac, blader, tekopp og veldig mange flere puter enn i den gamle sofaen (jeg MÅ sy flere, uff og uff, hehe:). Men det skjer ikke i kveld, for nå er jeg plassert her i kroken med nytt KK, og den eneste halvveise planen jeg har er å lage 1 kg brente mandler.
Det ble litt vel hvitt med hvitt bord, så det skal jeg male. Men det tror jeg blir en fin romjulssyssel! Så har jeg tid til å lande helt på farge... står vel mellom lys lilla, lys rosa eller mint. Sukkertøyspastell blir det uansett. Er helt enig med søteste Kardemomme om at pasteller er tingen for øyeblikket!
Ha en strålende kveld alle sofagriser!

13 kommentarer:

 1. Så herleg hjørne! Ha ein god kveld i sofaen din! :)

  SvarSlett
 2. knallfiiiiint! glad du viser oss, blir inspirert :)

  SvarSlett
 3. så fiiiiiint det ble! =)
  Heldig er du...og flink!
  Puter er noe jeg også skulle/burde sydd...men er best når jeg jobber på inspirasjon. Den mangler jeg akkurat nå.
  Knallfint, ble det hos deg! =)

  Kathrin.

  SvarSlett
 4. For en flott blogg jeg har kommet til her... Du er kjempeflink til å ta bilder, også har du det så fint hjemme:) Sofakroken din ble jo knall!! Jeg legger meg til som følger;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott du har det :) Jeg kunne faktisk flyttet rett inn hos deg ;) Deilig med litt ikke-så-julete inspirasjon også!! Takk, takk:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 6. Super fint! Jeg stemmer for mint farget bord- tror jeg blir smashing ;) Forøvrig kjempe fint med de lilla farge klattene i sofaen. Me like!

  SvarSlett
 7. Så heeeerlig!!!! Superfiiint ble det!!! Men dere er så flinke med interiør og farger at det ikke akkurat er noen overaskelse at det ble så vellykket! Nå kan du virkelig slange deg på all den deilige plassen som du selv sier!
  Utrolig fine puter du har i sofaen forresten! Apropos puter så er de runde putene kjempeenkle å sy. Jeg har ikke vært venner med symaskinen i særlig mange månedene
  så jeg er som amatør å regne og fikk det til uten problemer..
  Jeg klippet ut en trekant i papir slik at alle bitene skulle bli like store og klippet ut så mange at det tilslutt ble en sirkel ut av det.Litt kjedelig jobb akkurat dette men når du begynner å sy sammen sidene en etter en går det veldig fort. Bakstykket klippet jeg ut tilslutt. La rett og slett lapperundingen på det utvalgte stoffet og sydde rundt før jeg vrengte deb.
  Tilslutt festet jeg en liten knapp midt på! Dette klarer du som ingenting! Gleder meg til å se resultatet :)
  Kos deg videre i den nye sofaen :))

  SvarSlett
 8. Sukk stua di er så utrolig koselig, og sofakroken ble knallfin. Elsker de vakre putene dine og fargesammensetningen din. Det er slike bilder som får meg som vanligvis ikke er så glad i lilla til å ønske seg noe lilla likevel :-)

  Må også innrømme at jeg har lagt igjen en kommentar på Shabby Chic angående bloggen din, som jeg synes fortjener en plass i Inspirasjonsguiden som skal utgis i 2010. Håper du tar det opp i beste mening og ikke synes jeg blandet meg for mye...

  SvarSlett
 9. Fy søren kor lekkert det var her då. Blir heilt sjuk her eg sit.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med den nye sofaen! Så flott den er!
  Ha en glad helg. Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 11. Kjempefint, gleder meg til å prøve!! Og jeg stemmer for...eh....lilla bord! (bombe ;-))

  SvarSlett
 12. *Smelt* Ramlet innom bloggen din og her ble jeg en god stund gitt! Likte meg kjempe godt her inne, for en fantastisk krok du har fått deg! Likte bordet kjempe godt, ofte hvitt på hvitt kan bli "Kjedelig" men synes virkelig det var flott til tilbehøret ditt jeg! Men med et slikt bord, blir det fint i hvilken som helst farge;) Og for en nydelig kattepus du har! Så på bloggen nedenfor, og den var en liten pelsdott!Herlig:)
  Denne bloggen går rett i "følge-lista" mi iallefall!
  Ha en herlig desember fredag videre!
  Klem Ida Suanne

  SvarSlett
 13. Herlig sofakrok, grattis! Kos deg med deilig julestemning, håper følelsen varer leeenge :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også