torsdag 3. desember 2009

Kreativkroken


Denne finfine hylla ble reddet fra en container, og har fått lyseblå maling. Nå huser den litt av hvert ved kroken min på kontoret/gjesterommet vårt. "Tavla" er rett og slett et lerret jeg har malt, før jeg knyttet hyssing på kryss og tvers. Liker godt at den ikke er hengt opp på veggen, men står og lener seg. Nå må jeg få symaskinen på beina, sånn at jeg kan sitte her i kroken min og kose meg (og banne litt, er dessverre mest interessert i resultatet når jeg syr...), må jo ha flere puter nå som vi skal ha stoooor sofa, hihi. God natt fra Fjeldborg!

7 kommentarer:

 1. Hei

  Oj, hvorfor har jeg ikke sett bloggen din tidligere? Nydelige bilder! Dette blir en fin start på arbeidsdagen, hi hi..

  : )

  SvarSlett
 2. Så flink du er som sparer så mye! Enig med Bella, du har en fin blogG!

  SvarSlett
 3. Så koselig kreativkrok du har - og hyllen er kjempefin med herlig farge. Hyllen hadde nok jeg også tatt med meg hjem hadde jeg sett den... :-)

  SvarSlett
 4. Denne kroken er utrolig flott! Synes, der inne må man bare bli kreativ :)) Digger denne hylla! Fin farge! Gøy med ting og tang i glassene. Da må man ikke lete lenge etter...! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 5. Hylla vart kjempefin! Må snart få svinga den lysturkise målarkosten igjen, kjenner eg...

  SvarSlett
 6. Wow, ett sånt härligt kreativt hörn!

  Fin blogg har du också!

  Kram,
  erry http://gallerry.blogg.se

  SvarSlett
 7. For en fantastisk krok! Elsker fargene og kassen og hyllen og alt :) Finfin blogg har du også, rart jeg ikke har kommet over den før.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også