søndag 8. november 2009
Vinteren er vel ikke min sterkeste årstid. Lys er bra, og nå som høsten er ganske forbi, passet det veldig fint at jeg kom over Rie Elise lyslykter, på salg (!) i en svensk nettbutikk. De er så fine, har hatt dem i handlekurven flere ganger i danske nettbutikker, men aldri fullført handelen, med toll og fraktavgifter friskt i minne fra tidligere utskeielser. Hos søta bror derimot, der har dom fattat! Null toll og superrask levering, anbefaler herved funkybaby.se på det varmeste.
I tillegg til telyslyktene (i lysrosalilla og lysturkis) kjøpte jeg den fine vasen i samme lysturkise farge, samt noen papirfugler og stjerner. Egenproduserte papirfugler har fått plass sammen med de "proffe" på gardingreina, og skaper litt vårstemning! Ingen følelse av vinter i denne stua, nei!
Fin søndagskveld til alle, jeg skal feire våren med en smoothie:)

5 kommentarer:

 1. Likte lyktene dine og måten du tar bilder på. Fantastisk gardinstang!
  Blir nok sittende å bla litt her hos deg, ja...

  Gry

  SvarSlett
 2. Fine lykter! Skal helt klart sjekke ut Funkybaby. Hadde det ikke vært for den dumme tollen og frakten hadde jeg helt klart handlet mer på nett. Så dette var et bra tips ;)

  Som alltid super fine bilder av heimen din. Likte gardingreina godt altså!!

  Ha en super uke.
  Klem

  SvarSlett
 3. For en fantastisk blogg!! Du skal rett inn i blogglisten min ;) Her er det jo inspirasjon i hvert eneste innlegg:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Nå har jeg kost meg masse med bloggen din. Du har et nydelig hjem. Takk for titten, hit kommer jeg igjen!

  SvarSlett
 5. Urolig kul gardinstang :) Sånn ønsker jeg meg også!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også