tirsdag 24. november 2009

Tidlig en tirsdagsmorgen... sitter jeg her med avis, kaffe og en kosete katt. Hadde blingsa litt på vaktlista, så i morges fikk jeg plutselig veldig god tid...
Derfor litt lys og varme fra meg og Madicken. Som man kan se på bildet er hun en søvning sak, med dusker på ørene og et selvtilfreds blikk. Det fine skiltet fikk til vi bryllupet av søteste damene på Kremmerhuset:) Lysslynga har jeg hatt lenge, og den passer fint rundt speilet i hallen.
Nå må jeg pakke meg sammen, skal ut og ferdes i Vestfolds kollektivtrafikk, så det sier seg at jeg må starte nå, siden jeg ikke begynner på jobb før om en time og et kvarter (jobben er ca 15 min unna med bil...).
Ha en trivelig dag!

4 kommentarer:

 1. For en pen katt! Det skiltet har vi også i gangen, selv om våre to firbeinte er forholdsvis snille (bare en smule rampete innimellom). En trivelig dag ønskes deg også :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for veldig koselig kommentar, og takk for at du linker meg ;) Jeg eeelsker nemlig bloggen din :) Du er så flink! Gleder meg til å se bildene i rom 123 :) Ha en superfin uke!

  SvarSlett
 3. Jeg mente hvert eneste ord! Jeg er SÅ inspirert av det flotte huset deres! Har bladd og bladd i bloggen og så jo at dere hadde den lekreste leilighet fra tiden på løkka også..Dere har god smak! ;)
  Det katteskiltet kjøpte jeg i forrige uke. Vi har to katter vi..Den minste forsvant noen uker for et par år siden så vi skaffet en ny. Men så kom den heldigvis tilbake og så ble vi de lykkeligste eiere av to nydelige katter :)) Klem fra Kardemomme :))
  PS! Den gule katteskåla deres var så lekker!

  SvarSlett
 4. så fin lysslynge. den likte jeg veldig godt!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også