lørdag 21. november 2009

Utfordring


Portofritt har gitt meg denne utfordringen: finn det 4. eller 7. bildet i den 4. eller 7. bildemappa. Her er mappe 7 med bilde 4 øverst, resten tok jeg med for kosens skyld.
Bildene er fra første gang vi besøkte operaen, den 22. april 2008, bare to måneder før vi flyttet fra Oslo. Koselige bilder, jeg har nye gule Converse og en nyborret tann, hvis ikke jeg husker helt feil. Den koselige plakaten så vi på et butikkvindu i Storgata på vei hjem. Koselige veien hjem. Livet på landet er jo veldig koselig, men det er jaggu det urbane også!

1 kommentar:

  1. Du har rett, det er en sjarm med - om ikke alt, så - det meste. Vi har også et litt nostalgisk blikk på Oslo. Det var fint og gøy (og koselig;) å bo der. Men nå er jeg veldig fornøyd med å bo her i fjorden. Kjekt å være fornøyd med det en har.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også