søndag 1. november 2009

Kammerset

De hellige gemakker, aka soverommet, er det lenge siden jeg har tatt bilder av, men nå sitter jeg på en haug med bilder av alle rom, som er sendt til Rom123! De kommer hit om noen uker for å ta bilder av Fjeldborgen! Kjempegøy, og en ypperlig anledning til å bli ferdig med alle småtingene som det liksom ikke har hastet med. Søndagen har derfor gått med til snekring av hylla på kjøkkenet (det gjenstår litt sparkel og maling, og så kommer moroa, nemlig å flytte inn i den!), og mange timer med støvsuging og vasking på loftet... I morgen har vi bodd her i ett og et halvt år, og loftet har inntil i dag stått helt uberørt. Fant noen søte rariterer der oppe, nemlig en gammel tavle, en klinkekule, noen interessante materialer og en halv brødskive (!). At noen kanskje har sittet på loftet med en blings, lekt med klinkekuler og tegnet på tavle, er jaggu koselig å tenke på!
Nå er derimot loftet tilnærmet rent og innflyttet med plastsekker og soveposer og sånne ting som man har på loftet. Det er så deilig med masse plass! Roterommet vårt i 2. etasje er derfor i full fres med å bli et brukelig og ganske trivelig rom, mens det venter på å bli bad.
Vel, nå må resten av kvelden utnyttes, mannen er på sesongens siste fotballkamp og jeg har huset for meg selv! Ha en fin søndagskveld der ute!

8 kommentarer:

 1. Høres ut som at dere har vært effektive i det siste, og det er alltid godt når det nærmer seg slutten på de store prosjektene. Spennende at du har sendt inn bilder til ROM123! Gleder meg til de kommer i trykken:) Ser det er endel i blogglandia som har sluttet å kjøpe interiørmagasinenr, men jeg er ikke en av dem, og elsker fortsatt å bla i glossy interiørblader og bli inspirert. Og ROM123 blir ofte lest her i gården. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 2. Så kul att du får finbesök! :-) Vilken vacker ljuskrona du har! var kommer den från? Ha en fin kväll! kram Alexandra

  SvarSlett
 3. Kjempe lekkert soverom dere har!! Spennende med bildene du har sendt til rom123, blir moro å se om/når de kommer i bladet :)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg har akkurat snublet over bloggen din.
  Jeg liker så godt det jeg ser her! =)
  Gleder meg til å følge med....

  Kathrin

  SvarSlett
 5. Nydelig soverom. Skjønner godt at rom123 vil komme å ta bilder av den Fjeldborgske boligen ;) Den er jo bare super fin. Gleder meg til å se bilder på trykk etterhvert! Hadde en freelance fotograf her for noen måneder siden og det satte virkelig fart på både oppussing og vasking..hihi! Et spark bak ;)

  Knaggene på skapdørene- er de fra Kvist? De var veldig fine. Me like a lot!

  Ha en super mandag!

  SvarSlett
 6. Hei du :))Jøss for et fantastisk hus dere bor i! det er rene drømmen for meg å bo i et sånt hus. Elsker skråtak og stemningen som bare denne typen hus har. Takk for koselig kommentar hos meg.
  Gulvet vårt er et klick-it gulv fra Maxbo..Det heter lutet furu og minner litt om gamle gulv med brede bord..tror det er nytt i sortimentet. Skulle gjerne hatt et ekte gammelt hvitmalt gulv men dessverre var ikke dette mulig i huset vårt..Ha en fin uke videre :))

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har.. du er veldig flink med farger.. spennende hus!!

  SvarSlett
 8. Hei,

  Falt helt for løsningen med komode under vinduet på soverommet deres. Hvor er den fra og hvordan fikk du til hel plate på toppen?

  Helena som er igang meg oppussing av et hus fra 1922

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også