søndag 22. november 2009

Svinesteik


I disse svinete tider passet det å invitere på steik. Jada, såpass voksen får man være! I dag har vi altså hatt svigers på svinesteik med saus og poteter og erter og surkål OG rødkål og tyttebær, hyggelig å kunne diske opp litt for dem som pleier å diske opp for oss. Jaggu ble det ikke dessert også. Skryteskryte etter late dager med hosting på sofaen...
Har knipset et bilde av nykomlingen Norrvald, från Ikea. Han ser ut til å ha blitt meget godt mottatt av resten av gjengen rundt bordet, og er suverent god å sitte på. Tror vi skal kjøpe mer Norrvald.
Formen er ganske god, nå er det bare stemmen som mangler, men den satser jeg å ha på plass i morgen etter en kveld med Nidars melkesjokolade og ullstrømpene høyt i sofaen. Helg er kos, å vite at morgendagen ikke skal tilbringes alene i en butikk er også kos, også er det så kos at huset er i det nærmeste vi har vært prosjektløs tilstand siden vi flyttet inn. Man bør få et magasin på besøk i ny og ne slik at tingene som for lengst skulle vært ferdige, faktisk blir det.
Nyt de siste timene som er igjen av den beste kvelden i uka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også